[]

köpeğimin ırkını bilmek istiyorum

bu arkadaşı birkaç ay önce barınaktan aldık. veteriner bize terrier dedi ama onlarca terrier çeşidi var bildiğinz gibi. resimlere bakarak bu arkadaşın ırkı nedir tam olarak söyleyebilecek var mı? kulakları da yanlardan sarkıyordu baya bi, koşarken sallana sallana gidiyordu fakat ben çok çamura bulaştığı için kısaltım. west highland terrier, coton de tulear, maltese terrier arasında kaldım ben:)




 
ırkını bilmiyorum ama nasıl tatlı bir şey o :) mutluluklar dilerim beraber!


  • seyirdefteri  (28.03.13 17:57:53) 
ayaktayken hafif kambur gibi mi? Star Wars'taki at-at'lar gibi?


  • spider03  (28.03.13 18:05:35) 
@seyir teşekkürler:)

@spider yok değil. yani çok çok dikkatli bakarsak belki:)
  • onursensoz  (28.03.13 18:12:31 ~ 18:13:04) 
maltese kırması olması lazım

maltese ve poodle kırması olabilir mesela. maltipoo da deniyor.
  • ermanen  (28.03.13 19:06:36) 
belki de kırmadır. bir terrierlik var tabii kesin :) çok şirin bi tipmiş :)


  • mentolaromaliseker  (28.03.13 19:09:23) 
kırma olduğu kesin, terrier'likde var bi yerden. ama ayrı bi hava katmış :)


  • kobretti  (28.03.13 19:40:21) 
koyun ve terrieri çiftleştirmişler yerim


  • ceoz  (29.03.13 12:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.