[]

Diploma Almak

Şimdi olay şöyle arkadaşlar: Ben diplomamı almadım henüz, almak istiyorum ancak geçici mezuniyet belgesini geri vermek lazımmış. E ben kaybettim o naneyi. Nasıl yapsak?




 
olur mu öyle şey. en doğal hakkınız diplomanızı almak. nasıl vermezler ?. eğer o nane değerli bir kağıtsa verin gazeteye hükümsüzdür diye bir ilan gidip alın diplomanızı. bence buna bile gerek yok.


  • trocero  (03.02.09 21:16:18) 
fakülten ile irtibata geç onlar seni yönlendirecektir, öğrenci işleri falan. kayıp ilanı verdirirler mi bilmiyorum ama hazırlıklı ol.


  • abtash  (03.02.09 21:17:32) 
Geçici mezuniyet belgesini kaybettiysen başın çok ağrıyacak haberin olsun. Bir ton bok püsür işle uğraşacaksın. Keşke kaybetmeseydin. Bizim öğrenci işleri zamanında salağa anlatır gibi 40 defa tekrar etmişti, bu belgeyi sakın kaybetme diye.
Geçici mezuniyet belgesini aldığın anda; sana ait tüm bilgiler (okuduğun süreçle ilgili olanlar) okul veritabanından siliniyor ve mezunlar kısmına geçiş yapıyorsun.
İşte o mezunlar listesindeki "X" kişisinin, hakikaten sen olduğunu kanıtlayabilecek tek belge de geçici mezuniyet belgesi.
Öğrenci işleri ile konuş, onlar seni yönlendirir.
Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • punkertifo  (03.02.09 21:34:54) 
Herkese teşekkürler. Bu arada noter denmiş de aklıma geldi elimde bir adet aslı gibidir fotokopisi var, işe yarar mı acaba? Bir de demin bir arkadaş bir şey olmaz, öğrenci işlerine bi dilekçe verirsin kabul ederler falan dedi.Hayır acil lazım olmasa bu kadar takmıycam.


  • davy_jones77  (03.02.09 22:00:54) 
Aslı gibidir fotokopisi işe yaramaz. Gerçeği olması lazım.
O aslı gibidir fotokopileri; diplomanın hazırlanmasını beklediğin sürede veya diplomayı almaya üşenirsen -ki böyle insanlar tanıyorum- hayatının geri kalanı boyunca; iş başvurusu, mesleğinle ilgili odalara/derneklere üyelik başvurusu, askerlik tecili gibi olaylarda kullanabilesin diye veriliyor.

  • punkertifo  (03.02.09 22:08:29) 
bi daha geçici mezuniyet al, sonra diplomanı iste madem


  • thefirstfbli  (04.02.09 00:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.