[]

basic uçak bileti alma sorusu

şimdi ben ucuz bir bilet buldum. bu bileti almak istiyorum ama yanımda biri daha gelsin istiyorum. ama o birinin biletini de ben alamam. ben bileti alınca fiyat artmayacak mı?

hadi diyelim artmadı, yanımda otursun istiyorum. o nasıl olacak?


 
Oturma işi uçuştan 1 gün önce, ya da uçuş günü düşüneceğin bir mesele.

Aynı anda 2 bilet alırsan fiyat artmaz, önce birini alırsan diğerinde fiyat artabilir, aynı da kalabilir.
  • cakabo  (27.03.13 09:17:26) 
o fiyattan iki yer yoksa zaten direk pahalı fiyatı gösteriyordur. o yüzden en iyi stratejin o bileti almak, sonra o adama da en kısa sürede bileti aldırmak olur.

eğer check-in'de koltuk seçimi için para alan bir havayoluyla uçmayacaksanız, iki ayrı biletle de çok rahat yan yana oturabilirsiniz.
  • desdinova  (27.03.13 09:19:07) 
biletleri aynı anda alamayız. bu fiyat neye göre değişiyor?


  • kırmızıkaşekaban  (27.03.13 09:19:21) 
bilet fiyatları birçok şeye göre değişir ama bunlardan en kritik olanı uçakta satılmamış olan koltuk sayısıdır. bu koltuklar azaldıkça fiyat artar.


  • desdinova  (27.03.13 09:24:50) 
her fiyat için belli bir kontanjan vardır. örneğin 50 euroluk 10 koltuk, 60 euroluk 20 koltuk vs.

eğer beraber alamayacaksanız belli bir süre rezerve edebiliyorsunuz. bazıları ücretli rezervasyon yapabilir. hangi hava yolu?
  • merhum  (27.03.13 11:43:56 ~ 11:44:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.