[]

İstanbul Atatürk Havaalanı / Dış Hatlar Geliş

Arkadaşım benden önce gelecek, oralarda buluşulabilecek en kolay nokta neresi, kapıdan çıkar çıkmaz?

Epi topu 15-20 dakika fark edeceği için illa starbucks vs olması gerekmez.
Ne bileyim ''vodafone'un önü'' de olur.

En kolay, çıkınca en çabuk göze batacak noktayı soruyorum. Teşekkürler.

 
Dış hatlar çıkış kapısının önü veya meeting point.
Ben olsam freeshop da buluşurum..

  • porn star  (27.03.13 08:44:01) 
vodafone'un önü


  • yimirta  (27.03.13 08:57:23) 
@yimirta

ben onu uydurmuştum, ciddi misin sen?
  • piston aşağı indi  (27.03.13 09:25:06) 
buluşma noktası (meeting point) 1 veya 2.
1 kapıdan çıkınca hemen solda, 2 hemen sağda kalıyor diye hatırlıyorum.

  • anonim yazar  (27.03.13 09:34:50) 
@ anonim yazar

abi gözünü seveyim çok spesifik bir yer ver. meeting point falan anlamayacak bu, bildiğin kaz çünkü.

bana de ki ''git şu mağazanın önüne''
  • piston aşağı indi  (27.03.13 09:48:57) 
en kolay olsun ve ayakta beklemesin dersen, cikistan ciktiktan sonra hemen solda uclu besli koltuklar var, bari oturarak bekleyin birbirinizi, bir de o cikis kapisinin izdihamindan etkilenmemis oluyorsunuz cunku genelde cikanlar saga donuyor, bu arada sag sol derken ben sanki kendim kapidan cikiyormus gibi anlattim, bir olasilik da denildigi gibi cikis kapisindan cikmayip iceride dutyfreede bulusmak olabilir. bu arada ben de orada vodafone var diye hatirliyorum. yimirta sallamiyor olabilir.


  • mavicorap  (27.03.13 10:11:01) 
meetin pointi kolay gorursunuz fakat tavana bakacaksiniz, tavandan asagi avize gibi sarkan boyle mavili isikli bir ucgen birinin ustunde meetin point/bulusma noktasi 1 digerinde .... 2 yaziyor yani tavana bakarsaniz gormemeniz imkansiz fakat onunaltinda 15 dk ayakta beklemek istemezseniz diye ben seyettim.


  • mavicorap  (27.03.13 10:13:31) 
meeting point ile falan uğraşmasın. orada en kolay görülen 2 yer vodafone ve avea standları. birisi çıkınca sağda diğeri solda. kapıdan çıkar çıkmaz ister istemez görüyorsun ikisini de.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (27.03.13 11:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.