[]

Sabah mesai baslama saati - polise vb. sikayet

Gunaydin.
Evde yolun karsisinda bi binayi karayollari yikip yol gecirecek, mevcut yolu genisletecek. Dun basladilar yikmaya. Dun 10 gibi makul bir saatte basladilar. Bugun 5:30dan beri calisiyorlar. Biz bunlarin hangi saat olursa olsun calismasina itiraz edemiyor muyuz?
Misal baslasin normal mesai gibi 8de kimse ses etmez, edemez. 5:30da da olmaz ki!
Lan saat daha 6 ben gece 4te uyumusum. Yarin da ayni saatte baslarsa bunlari polise sikayet etsek etkisi olur mu? Bunun icin izin kagitlari vs. var midir?

 
O tip bir durumu gidip müteahhit ile bizzat konuşarak çözmüştüm. Konuşmanın başında bana kendi nedenlerini açıklamaya çalışan müteahhit, ben "seni beyaz masaya ve polise şikayet ederim, bütün sokaktan da imza toplarım" gibi laflar edince geri adım atmıştı.

Bu arada söylediklerimi gerçekten de yapabilirsiniz. Bugün beyaz masaya şikayet edip, ayrıca polise başvurarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
  • hiko seijuro  (27.03.13 08:13:09) 
Resmi calismaya baslama saati 6 olmali, yani 6 da basladigi anda sikayet etme hakkiniz olmayacagini dusunuyorum


  • serabetan  (27.03.13 08:28:08) 
öle bir dunya yok usta saat sabahın 6 sında çalışmaya başlarlarsa 8 saat bilemedin 10 saat sonra çalışmanın bitmesi yada vardiyanın değişmesi gerekir sgk işin içine girer bu sefer


  • netadam  (27.03.13 14:41:16) 
belediye falan vermiyo izni. çevre bakanlığından izni olmalı böyle anormal saatlerde çalışması için.


  • sttc  (27.03.13 19:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.