[]

MessageMe Bir Whatsapp Olur mu?

Bugün merak edip MessageMe yükledik ama İOS ve androidlerde farklı şekillerde işliyor.Androidlerde bazı ozellikler eksik(online olan kişilerin gözükmemesi,kişilerin rehberdeki isimleriyle görünmemesi vs).Bu bizden kaynaklı bir durum mu yoksa tüm androidlerde bu şekilde mi?

Ayrıca Whatsappta olan son online olma saati,iletildiğini görme görmeme gibi özellikler de yok sanırım.

Yukarıda saydığım özellikler güncellense/eklense belki whatsapp gibi yaygın bir şekilde kullanılır.

Siz ne düşünüyorsunuz,MessageMe bir Whatsapp olur mu ki?

 
Olabilir valla. Eksiklikleri düzeltirlerse neden olmasın.


  • arnatuile  (26.03.13 18:14:34) 
olmadı hocam.

geçen gün arkadaşın biri beni eklemiş, bana bir şey yazmış. ben onun yazdığını göremedim.

niye, onu eklemedim, diyeymiş. ulan 2 saat pin falan ara, pin girmeye çalış diye uğraştım durdum. bi de girdiğim pinler de yanlış dedi.

sonra döndüm wassapa, arkadaşa dedim ki "sikerim messageme'sini, amerikayı yeniden mi keşfetçez amına koyim."

google+ niye tutmadı? çünkü facebook'ta ihtiyacımız olan her şey, fazlasıyla vardı. ve en önemlisi tanıdığımız veya tanıyor olabileceğimiz herkes facebooktaydı.

wassap/messageme olayında da durum aynı.
  • kamera motor  (26.03.13 18:39:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.