[]

geniz akıntısı

geniz akıntısı şikayetiyle doktora gidince bana dayıyor antibiyotiği dayıyor balgam söktürücüyü fakat ben balgam çıkaramıyorum arkadaş. O sümüksü yapı hep genzimde takılı kalıyor. Hadi oradan çıkmıyor diyelim. Bazı insanlar koyu burun akıntısı ile atıyor bunu bende o da yok. Burnum akmaz benim hiç tıkalı falan oldugundan değil akmaz yani, ateşimde yok. E ben nerede yanlış yaptım romalılar. ama bu genzimdeki pislik ve acımsı tat beni öldürecek. Akıntı mı balgam mı artık her ne ise günde 3-4 tane sigara içiyorum tabi daha fazla içtiğimde o tat daha hissedilir hale geliyor. napcam ben.




 
düzenli sinüs rinse kullan. genizdeki burundaki her şeyi çıkartıyor.

(bkz: sinüs rinse)
  • yue  (26.03.13 14:56:39) 
ama bunda burun tıkanıklığı için yazıyor. burun tıkanıklığı da yok ki ben de :/ yani balgamda çıkarttıyor mu. onu sormak istedim.


  • comeon  (26.03.13 15:06:28 ~ 15:06:56) 
www.eczanemizde.com

"Endikasyonları: Burunda kuruluk, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı, kronik öksürüğe neden olan burun ve sinüs hastalıkları (enfeksiyon, alerji vb), yüzde basınç hissi, burun ve sinüs ameliyatları sonrası, nazal alerjinin kontrolü, nazal hijyenin sağlanması, kronik rinit ve sinüzite bağlı koku ve tat duyusunun bozulmasında, grip ve soğuk algınlığından kaynaklanan burun şikayetlerinde."

geniz akıntısında da kullanılıyor. zaten içinde burnunuz tıkalıyken kullanmayın diyor. 17,5 tl lik ürün. bi dene derim. gerçi senin sorun sigarayı bırakmadan geçmez gibi geliyor bana. iyi bir kbb uzmanına görünebilirsin.

edit: doktor değilim benimkisi öneri sadece.
  • yue  (26.03.13 15:14:23 ~ 15:16:52) 
ethica incirli kbb op dr ilhan eğilmez.git buraya yazdığının aynısını söyle..
o bilir işini...

  • bu da mı gol değil lan  (26.03.13 15:28:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.