[]

dudağın iki tarafındaki aşırı kuruluk

resimde işaretlenen yerlerde son bir senedir falan aşırı kuruma oluyor, pul pul dökülüyor.

günde 3-5 kere krem sürüp nemlendirmek zorunda kalıyorum. tekrar tekrar kuruyor. genel anlamda cildim kurudur ama özellikle o kısımlarda aşırı kuruma oluyor. böyle bir şey başına gelen var mı, neden olabilir, ne yapabilirim, cevaplar için teşekkürler şimdiden.


 
@horace wells

yok bendeki bu değil, tam anlatamamışım, dudak kenarına birleşik değil 3-5 mm yan tarafında hatta, dudakla alakası yok yani, kesik ya da yara şeklinde de değil, beyaz pul pul deri döküntüsü şeklinde.
  • yue  (26.03.13 08:33:03) 
kışın soğuk rüzgar yiyince oluyordur , maske tak. Cilt döküntüleri psikolojik de olabiliyor gerçi.


  • dodi el ford  (26.03.13 08:36:35) 
özellikle mevsim değişiklerinde oluyorsa temriye olabilir. cilt doktoruna gidin bence. bi merhem verir.


  • pinkket  (26.03.13 09:16:10) 
diş macunu köpüğü yapabiliyor o pul pul dökülmeyi.


  • vrykolakas  (26.03.13 09:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.