[]

İyi bir multivitamin takviyesi

Hangi ilacı önerirsiniz? Zaman zaman diş etlerim kanıyor, tırnaklarım güçsüz, halsizlik, yorgunluk, uykuya doyamama gibi durumlar da oluyor. Ne vitamini içmem lazım?




 
(bkz: Pharmaton)


  • hiko seijuro  (26.03.13 07:56:11) 
pharmaton için (ne kadar doğru bilmem ama) kilo aldırabiliyor ve sivilce yapabiliyor diyorlar. gerçi bir sürü şey söylüyorlar kullanmadan bilemicem ama bu sebeplerden geri duruyorum ondan. bilemedim.


  • nıç  (26.03.13 08:07:49) 
Hiçbir vitamin takviyesi kilo aldırmaz. Enerjisi yoktur.

Sadece A vitamini eksikliği durumunda iştahsızlık durumu vuku bulur. Herhangi bir multivitamin takviyesi almak, iştahsızlık sorununu çözebileceği için normale dönersiniz. Yani normalde olmanız gerekenden daha iştahlı olmazsınız. Eksidesinizdir, iştahınızı normale çevirebilir, sizi düzeltir. O da A vitamini eksikliğine bağlı iştahsızlık sorunu çekiyorsanız...
  • hiko seijuro  (26.03.13 08:20:54) 
solgar male mutliple. tabi bu erkek isen. kadın isen female olanı.


  • jack n brooks  (26.03.13 08:30:56) 
solgar vm 75 veya vm 2000, tercihinde boy-kilo-cinsiyet kriterlerine göre karar verirsin.


  • candanag  (26.03.13 10:42:53 ~ 10:50:15) 
taşdevri diyeti
+ günde 2 gr c vitamini
+ kışın ayda 1 dvit3 ampülü
balık yağı
isteğe göre b12 + çinko desteği.
  • joepiscopo  (26.03.13 11:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.