[]

Şu fotoğraf makinesi alınır mı?

Uzun araştırmalardan sonra Nikon d5100'de karar kıldım, hazır fiyatlar da acayip inmişken alayım diyorum. Şu siteyi buldum: www.bizdeuygun.com

Hem fiyat uygun hem makinenin yanında çanta neyim veriyolar. Aynı makine mağazalarda 1800'den aşağı değil. Nedir bu sitenin numarası? Güvenle alayım mı?
"Kaçak mal" geyikleri de dönüyor, ne dersiniz?

 
1-2 ay önce piyasa fiyatı 570 tl olan samsung cep telefonunu 430 tl'ye bu siteden almıştım ben de. faturası ve garanti belgesiyle beraber 3 gün içinde gelmişti alet sorunsuz.

evet al demiyorum ama benim tecrübem olumluydu.
  • mr rosebud  (25.03.13 22:28:04) 
3D Secure var gördüğüm kadarıyla. Yani kredi kartı ile internette güvenli alışveriş. Aynı makinadan bende mevcut. Dediğin gibi şu an piyasada 1500-1800 arası oynuyor. İyi bir fiyata yakalamışsın.


  • mortingensitrayzee  (25.03.13 22:29:44) 
Govdesinde af motoru yoktur bu modelin, yeni lens alirken sorun olabilir.


  • elalemin derdi  (25.03.13 22:30:48) 
Soruyu sormak için doğru yer değil bence. Bu tür ucuza fotoğraf makineleri satan sitelerin garanti koşulları ile ilgili farklı durumları olabiliyor. Mesela mağaza garantili mi yoksa uluslararası garantili mi gibi. Aslında ikisi arasında çok bir fark yok. Sonuç olarak neresi olursa olsun makine bozuksa geri değiştiriyor. fotoğraf makinelerinde garanti olayına inananlardan değilim. Çok fark etmiyor. Eline temiz geçen makine zaten uzun süre sen bir hata yapmadıkça bozulmuyor. Konuyu dağıtmayayım sormak için doğru yer değilden kastım fotoğraf makineleri alım satım forumlarında netten satış yapan sitelerle ilgili fikirler beyan edilmiş olabiliyor. Hayırlı olsun şimdiden.


  • 70x100  (25.03.13 22:36:05) 
ürün açıklamasında "resmi İthalatçı veya distribütör garanti belgesi ile" diyor ya %99,9 paralel ithalat ürünüdür. resmi ithalatçı dediği o oluyor. bir kere sen elindeki malı karfo'dan mı alıyorsun yoksa başka ithalatçılardan mı bunu bilmiyorsan burada bir gariplik vardır.

paralel ithalat olunca noluyor dersen, üründe bir değişiklik olmuyor yine garantisi var ama kendi anlaşmalı servislerinde yaptırıyorlar.

karfo garantili olanını da biraz araştır bence eğer 100 tl gibi bir fark varsa onu al derim.

bu arada gövdede af motoru olmaması abartıldığı gibi olumsuz bir durum değil. evet eski lensleri kullanamıyorsun ama nikon'un yeni g serileri muazzam optik ve gövde kalitesi sunuyor.
  • holydreamer  (25.03.13 23:23:07 ~ 23:23:47) 
@ holydreamer, ilk afsizlardan d60im vardi, ceken bilir haci harbi zor oluyor. Af motoru kendinden olan lensler de direkt pahali.


  • elalemin derdi  (26.03.13 10:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.