[]

ispiyonum doğru ama gerekçe yanlıs sonuç; entry silindi ispiyonum hatalandı.

belirttiğim gibidir. ispiyon cevabında gerekçeyi yanlış seçtiğim belirtilmiş, dolayısıyla ispiyonum doğru iken gerekçeden dolayı hatali ispiyon olmuş. doğru ispiyon olduğu içinde söz konusu entry silinmiş. şimdi buna bi itirazim yokta, yanlıs ispiyonların bize herhangi negatif geri dönümü var mıdır? bunca hurafe varken direk moderatörden bilgi gelse nefs olma mı?

birde bilgilenmek namına;

başlık: 3333333333333 diye baslik acilir mi

entry : 1. asıl sorulması gereken "açılır ama baki kalır mı" olmalıdır.

gerekçem, tanım tanım devamı bakınız vs vs değil idi.

doğru gerekçe ne olmalıydı?

edit ek bilgi : silinme sebebi, devam ettirdiği entryler silinmiş olarak tarihe geçmiş(modlog). peki ben bunu nereden bilebilirdim ki? modlogtan başlık aratılınca evvelinde başlıkla ilgili hiç bir bilgi yer almıyor. daha önce silinmiş herhangi bir entryde mevcut değil(modlogda).

 
bu entry'i yazmış kişinin nikini hatırlıyosan modlog'tan bak. belki orda yazıyordur.


  • tepedeki psychedelic adam  (03.02.09 03:08:22) 
@tepedeki psychedelic adam

evet baktım $imdi modlogtan. silinme sebebi, devam ettirdiği entryler silinmiş olarak tarihe geçmiş. peki ben bunu nereden bilebilirdim ki? modlogtan başlık aratılınca evvelinde başlıkla ilgili hiç bir bilgi yer almıyor. daha önce silinmiş herhangi bir entryde mevcut değil(modlogda).
  • bore  (03.02.09 03:15:29 ~ 03:17:13) 
bilmiyorum ama takip ettiğin, geçmişini bildiğin bi başlık varsa o zaman anlayabilirsin ancak herhalde. burda da önceki entry'lerde mesela tanım yapılmıştı da bunu yazan da öyle bir entry girdi sonradan. önceki silince de alakasız olarak kaldı orda. yani bence senin gerekçen de geçerli olabilirdi.

ama senin gerekçeyle değil de bu "devam ettirdiği entryler silinmiş" gerekçesiyle silinince bi yaptırımı olmuyormuş.

evet ben de baktım şimdi önceden silinmiş entry yok o başlıkta.
  • tepedeki psychedelic adam  (03.02.09 03:22:52 ~ 03:28:19) 
bu kadar çok yeni gammaz olunca yeni başucu eserimiz bu olmalı :)
sozluk.sourtimes.org

  • edip  (03.02.09 04:05:40) 
bence bu tarz şeylere bu kadar takılmamak lazım.


  • co2s2  (03.02.09 08:05:00) 
bence takılmak lazım. çünkü entry çöp kutusuna gönderildiğinde silinen entry'de gammazın girdiği not çıkıyor. not yanlışsa yazar kişisi "nalaka ya" diye hönkürüp moderatörlere saldırabilir.


  • forumtrak  (03.02.09 10:48:11) 
yazdığınız açıklamalara da dikkat etmeniz gerekiyor, bazen sırf o yüzden moderatör sizin ispiyonu iptal edip kendisi silebiliyor. gerekçe yazmayın bence hiç. :)

edit: bu arada gerekçeniz hatalı diye mesaj gelirse hatalı ispiyon olarak yazılıyordu sanırım.
  • sanal uyku  (03.02.09 10:54:07 ~ 10:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.