[]

Internet uzerinden oyun satacagim, para transferi nasil olabilir?

Merhaba oyun bagimlilari,

Internet uzerinden yillardir oynadigim web tabanli bi oyun var. Bunu satmayi dusunuyorum simdi. Yabancilar arada talip oluyorlar.

Simdi ben anlassam, parayi nasil alabilirim? Paypal mi? Onu da hic kullanmadim acikcasi, artilari eksileri var mi bilmiyorum.

Ozetle dolandirilmak istemiyorum. Bu islerden anlayanlar, cozum onerilerinizi paylasabilirseniz memnun olurum.

Not: mebla 200-300 euro civari.

 
Önce parayı aldıktan sonra sen istesen de dolandırılamazsın zaten.


  • yeni dunya duzeni  (25.03.13 16:09:09) 
Mr. Obvious, :)

o kadarini dusunebiliyorum tabiki, ama ben kendi banka hesabima parayi paypal'dan aktaramadan, karsiki adamin "bu adam beni dolandirdi" deyip parayi geri cekebilme ihtimalini dusunuyorum.
  • she was my baby  (25.03.13 16:11:31) 
o parayı çekerse, sen de account'unu geri istersin hacklendiğini söyleyerek. böyle bi durumda sakın hesabımı sattım deme, hesap satımı oyunların %99'unda yasaktır. hacklendim de.


  • repins  (25.03.13 16:20:40) 
peki o noktaya hic varmadan, az riskli bicimde bu alisverisi gerceklestirmenin yolu var mi?

Paypal mi tek cozum? yani direk banka hesabimi verebilirim eft yapsin diye de o zaman kesinti buyuk olur sanirim.
  • she was my baby  (25.03.13 16:23:42) 
tam bir cevap olmasa da, benzer bir durum benim de basimda oldugundan, su ana kadar elimde olan yollari soyleyeyim.

yerli alicilar icin sahibinden.com ya da gittigidiyor.com uzerinden satayim dedim (aynisini e-bay icin de dusunebilirsin), aradim musteri hizmetlerini. durumu anlattim, fiziksel bir urun olsa adamin geri gondermesi, kargosu vs. cozum olacak. ama, "benim musterime iletecegim sey bir sifre ve parayi geri cekebilir, sifre elinde olduktan sonra geri cekerse ben ne yapacagim?" dedim. "sifreyi kargo ile gonderin, boylece kargo gonderdiginizi ispatlamis olursunuz, ama kullanici direkt olarak parayi geri cekerse sifrenizi de ogrenmis olacagindan para henuz size aktarilmamis olacak. bu durumda da hukuki yollar izlersiniz" dedi. iyi bir cozum degil, zaten alacagim para 500 TL civarinda, bunun davasiyla avukatiyla ugrasmak da istemiyorum. problem yani. daha iyi bir cozum arayisindayim ben de.
  • chronic unholy  (25.03.13 16:24:24) 
western union -money gram. komisyonu aranızda paylaşın


  • tık tık tık  (25.03.13 16:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.