[]

Notebook arıyorum

selam ahali,

notebook lazım oldu. amaç oyun oynamak değil de, ms office, internet vs. için gerekli. ayırdığım bütçe belli: max. 1400 lira. taksit olursa bonus, card finans, world var.

bikaç model var bakındığım ama kullanıcı yorumları pek iyi olmayan şeyler çıktı karşıma: casper nirvana gibi.

www.hepsiburada.com

şunu alsam üstüne de 2 gb ram alsam sonradan 50 liraya nasıl olur?

 
oyun değilse direk asus eepc bakın derim.


  • passion rules the game  (02.02.09 23:07:30) 
netbook düşünceniz var mı?


  • sanal uyku  (02.02.09 23:10:35) 
@sanal uyku; netbook düşünmüyorum.

şu lenovo 3000 n500 gibiler var mı sağlam malzemeye sahip, baş ağrıtmayacak cinsten?
  • ruth  (02.02.09 23:14:05) 
aslında fiyat/performans oranı açısından acer baya iyidir ama malzeme kalitesi olsun servisi olsun nasıldır tam bilemeyeceğim.
onun dışında genel olarak ekran kartı çok gelişmiş olmasa da olur, muhtemelen vista olacağı için 3 gb ram ve bütçenin yeteceği kadar iyi bir işlemci uzun bir süre götürebilir sizi.

  • sanal uyku  (02.02.09 23:25:14) 
lenovo y530 serisini tavsiye ederim..

www.vatanbilgisayar.com

centino 2 işlemcili modeli:
www.vatanbilgisayar.com
  • ferishtah  (02.02.09 23:45:40) 
acer'in teknik servisi çok iyidir. malzeme kalitesinde problem yok acer marka ürün kullanıyorum gayet iyi. ama bu acer alın anlamına gelmiyor tabiki. mali açınıza ve kullanım durumuna bağlı olarak tercih edebilirsiniz.


  • orion ares  (03.02.09 00:03:05) 
eski(beyaz ve siyah olan) macbooklara bi bakin derim en son bimeks te 1600 liraydi, yeni modelleri ciktigi icin eskileri ucuzluyo gitgide dahada ucuzlamis olabilir


  • jay kay  (03.02.09 03:04:53) 
lenovo kalite olarak oldukça iyidir. kendim msi kullanıyorum fiyat performans olarak daha üstün bir makine de görmedim hangi modeli olursa olsun. tavsiye ettiğim bütün arkadaşlarım çok memnun. ayrıca bir de asus notebookum var tek sorun çıkarmadı traktör gibi kullanıyorum kendisini.

not: yukarıdaki arama çubuğuna acer yazarsanız duyurudaki acer yorumlarına ulaşabilirsiniz. (lütfen bkz)
  • atrin  (03.02.09 08:28:02) 
kendisitedesinden max. ram desteğinme bakın
bide bu aleti önerebilirim acer'in kötü bi ünü olsada bi sene içinde 3 tane aldık hala sapsağlam kullanıyoruz bi tanesine kahve dökülünce kurttuk hiçbirşeyi yok şimdi
www.hepsiburada.com
  • enter saltman benim  (03.02.09 13:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.