[]

Pegasus hava yollari

Merhaba duyuru insanlari. Pegasus hava yollari eskiden bahsedilenlere gore hala sikintili bi havayolu sirketi midir? Avrupa'ya yapilacak bi yolculuk insani rezil edebilir mi?




 
sıkıntıdan kasıt ne? suyu parayla satmaksa evet halen uçakta suyu parayla satıyolar ancak vaktinde kalkma vs durumlarında sıkıntı yok pek. ben paris'e sorunsuzca gidip geldim geçen aralıkta.


  • hevipeyra  (25.03.13 13:44:06) 
rahat ol... sıkıntı yok...


  • natalya tommiks texas julyet  (25.03.13 13:55:59) 
beklentiniz gideceğiniz yere varmaksa eğer, evet beklentinizi karşılayacaktır.


  • brkylmz  (25.03.13 14:03:34) 
şimdiye kadar belki elli kere uçmuşumdur pegasusla sadece iki kere rötar yaptı. o ikisi de aynı gündü, izmire kar yağdığı gün. onun dışında bırak rötarı, hep tahmin edilen saatten erken kalkıp indi.

koltuk aralarının çok dar olması dışında bi sıkıntı yok bence. uçaktaki servis pahalı evet ama hangisinde ucuz ki. avrupa demişsin en fazla 3-5 saatlik uçuş olur, sıkacaksın dişini biraz. dayanamam dersen sandiviç al yanına. biz öyle yapıyoruz.
  • halanne  (25.03.13 14:09:07) 
kuralları bildikten ve bunlara uyduktan sonra hiiiç sıkıntı yaşamazsınız. almanya yolculuğu için uçakta bir şeyler satın almak yerinde olacaktır. işte su 5 tl, sandviç 10 tl gibi fiyatlara alışıp ona göre sipariş ederseniz hiiç sıkıntı olmaz.
kurallar = bagaj taşıma sınırları vb.

  • ozdek  (25.03.13 14:35:31) 
rötar yok. uçaklar yepyeni. koltuklar konforlu. daha ne olsun?
bagaj hakkı az. servis paralı. tek kötülüğü bunlar.

  • jimjim  (25.03.13 14:46:59) 
ben thy'den çok daha seviyorum pegasus'u, hiçbir sıkıntı yaşamadım yurtdışı uçuşlarda. uçakları da genelde yeni oluyor.


  • dessy  (25.03.13 15:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.