[]

outlooktan firma uzantılı email adresi nasil alınır.

evet nasil alınır? hesabı olan birinden direkt alabilir miyim?




 
sorundan hiiçbişey anlamadım. outlook derken eski hotmail'i mi kast ediyorsun, yoksa program olanı mı ?


  • arnatuile  (25.03.13 11:00:38) 
program olanından bahsediyorum. beraber calıstıgım insanlarda @firmaismi.com.tr var bana nasil alınacagını bilmiyorlar. kullanan birinin hesabindan alabilir miyiz?


  • all girls dream  (25.03.13 11:20:45) 
mail ervis sağlayıcınız kimse onla temasa geçeceksiniz. eğer anlaşmanız karşılıyorsa isminizi vereceksiniz. onlarda bir mail hesabı oluşturup şifresiyle beraber size verecekler. Sonra bu şfre ve adresle outlook'a girip mail hesabınızı tanımlayıp kkullnacaksınız. Bu en temel yöntem.

Mail servisi sağlayıcınız gerekli bilgileri şirketinizde birilerine vermiş olabilir. Patrona ya da IT bölümüne alan. Onlar da oluşturabilir mail hesabını.

not: anlaşmanız karşılıyorsa kısmı şöyle; mesela şirketiniz 25 mail adresi üzerinden paket satın almıştır. hepsi kullanıldıysa sana yer kalmamışsa iş zor.
  • arnatuile  (25.03.13 11:32:46 ~ 11:33:46) 
mail adresini, posta hizmeti aldığınız firmadan alacaksınız.
onlardan aldığınız hesap bilgileri ile de outlook'a hesap ekleyeceksiniz oldu, bitti.

posta hizmetinizi büyük olasılıkla, firmanızın internet sitesini barındıran yer veriyordur, onlarla iletişime geçin.
  • late viper  (25.03.13 11:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.