[]

mrb boğaz ağrısı ama nedeni belli değil

mrb, şimdi boğazım yaklaşık 1 aydır şiş ve hafif ateşliyim, mukozalı bir burnum var bunun dışında takatim yerinde zaman zaman yutkunurken kulaklarım acıyor bir de. şimdi doktora gittim doktor baktı evet hafif şiş, kızarıklık var ama önemli ölçüde birşey yok dedi. ayrıca boğaz kültürü aldı ve sonuç olarak zararlı bir bakteriye rastlanmadı. şimdi bu bulgular ışığında birşeyim yok gibi ama neden iyileşemedim 1 aydır neyim var acaba benim bir bileniniz var mı?




 
bünyen alerjik mi?


  • efx  (25.03.13 10:33:03) 
değil


  • fishbone  (25.03.13 10:39:22) 
evet reflü var bende ama reflü bu derece zarar vermiş olabilir mi, sonuçta sık sık olmuyor reflüm benim arada bir oluyor ve ilk defa böyle oldu ve bir aydır sürüyor, ateş de yapıyor, reflünün tahrişi ateş yapar mı?


  • fishbone  (25.03.13 11:09:18) 
benim de öyle bir durum oldu bu kış. bir aydan fazla boğazım ağrıdı. hastaneye ilk gittiğim de ağrı kesici antibiyotik vs. bilindik şeyleri verip yolladılar. hiçbir işe yaramadı. tekrar gittim bu sefer de önemli bir şey yok alerjidir deyip alerji ilacı verip yolladılar. tabi kullanmadım bir daha ilaç falan. zencefil bal nane limon vb. ıvır zıvırlardan kullandım. havalar ısınmaya başlayınca kendiliğinden geçti.


  • kaya1453  (25.03.13 11:18:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.