[]

askerlik yeni durumlar

2011 mezunuyum tecilim 2013 ekiminde bitiyor. yüksek lisans kazanamama durumunda ne gibi bir şey olacak. artık yoklama olayı kalktı diye bitiyorum. çalışmak zorundayım askere şu anda gitmem mümkün görnümüyor. tecilim bittiği zaman askere gitmeme durumunda ne gibi bir durumla karşılaşırım.




 
Yıllarca kaçtıktan sonra yakalananlar herkes gibi normal askerlik yapıyorlar. Ekstra bir yaptırımı olduğunu duymadım hiç. Eğer çok darda kalırsan üniversite tercih döneminde sınavsız olarak açıköğretime girebilirsin lisans mezunu olduğun için. O da seni 29 yaşına kadar götürür.


  • bazilika  (25.03.13 10:20:52) 
şu an zaten 2. lisansımı okuyorum. ama bildiğim kadarıyla 1. lisansı bitirdikten sonra 2. lisansı okumak askerliği etkileyici bir durumu olmuyor. açıköğretim değil normal örgün bir programdayım.


  • antonin artaud  (25.03.13 11:29:05) 
Lisansüstü eğitim için dediğin geçerli, ancak lisans için bir şey belirtmemişler malesef :/ www.asal.msb.gov.tr


  • bazilika  (25.03.13 17:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.