[]

sokakta dilenen bir çocuk gördüğünüzde ne yapıyorsunuz

soru başlıkta.
para verebilirim ama en fazla ne kadar olabilir yani bunun çözüm olmadığını zaten biliyoruz.
yemek istedikleri zaman yemek alıyorum.
polisi arasam, ailesine teslim edecek belki bir de dayak yiyecek.
benim bilmediğim ve arayabileceğim bir kurum, kuruluş var mı?
çok çaresiz hissediyorum kendimi.

teşekkürler.

 
Para kesinlikle verme. İmkanın varsa karnını doyurmaya bak, tatlı bir şeyler al mesela. Arayabileceğin kuruluşlar illaki vardır lakin kağıt üzerinde. Bir yaptırımda bulunacaklarını sanmam. Avrupa değil burası.


  • sarhosken alinan hesap  (24.03.13 22:04:00) 
bana göre yapılması gereken tek şey yemek teklif etmek.evet derse alırsın bi tane döner verirsin eline gidersin.polisi falan arasan hiç bir şey değişmez.sonuçta adamlar şehir merkezlerinde 10 dakika tur atsalar toplarlar hepsini.istemiyorlar demek ki.


  • mesa  (24.03.13 22:05:10 ~ 22:05:33) 
183 ü arayarak yardımcı olabilirsin. Aile ve sosyal politikalar bakanlığının yeni uygulamalarından biri. Araya polis girmeden direkt bu konuda yetkililerle görüşmüş oluyorsun. Bakanlığın çocuk evleri var bu çocuklarımız için. Mükemmel şekilde işleyen bir sistem değil ama hiç yoktan iyidir. Bir de o sırada konuşun onlarla inanın saygı görmeye sevilmeye o kadat muhtaçlar ki siz "nasılsın bakalım" dediğinizde gözlerinin içi gülüyor.

Ben şahsen önce evi olup olmadığını soruyorum bazılarının ailesi var malum. Evi yoksa veya çocuk o evde kalmak istemiyorsa yetkililerle iletişime geçilmesini tavsiye edebilirim sizlere. Aksi halde yemek teklif ediyorum ben, reddeden çıkmadı henüz.

İyi günleriniz olsun.
  • ipi kopmus ucurtma  (25.03.13 11:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.