[]

şu ''atanamayan x'' muhabbeti nedir ?

nedir bu esprinin olayı tam olarak ? mesela ''iberius lucinius crassus'' başlığına ''atanamayan joffrey baratheon'' entrysi girilmiş. çok görüyorum bu tip yazılar son günlerde nedir bu ? atanamayn öğretmenlerle alakalı bir şey mi ?

başka örnekler: tamer karadağlı=atanamayan george clooney
-ihsan eliaçık=atanamayan karl marx

 
atanamayan ögretmenler platformu var. baya aktif ve adını duyurmus bir olusum. onunla alakalı olabilir.


  • asilsiz suclama  (23.03.13 23:54:50) 
benzeri, taklidi gibi düşün.


  • xenophobe  (24.03.13 00:01:41) 
olayın amacını anladım zaten örneklerden ama ''atanamayan'' kelimesinin kullanılması tuhafıma gitti bu espri için. aslında asilsiz suçlama merak ettiğim şeye değinmiş biraz, bunu atanamayan öğretmenler platformu vs. bir oluşum dikkat çekmek için mi yaydı, yoksa aksine atanamayan öğretmenlere hafiftan bir dalga geçme mi var ? ya da sadece tesadüf mü ''atanamayan'' kelimesi ?


  • evandro roncatto  (24.03.13 00:03:57 ~ 00:04:16) 
bir oluşumun dikkat çekmek için yaydığını sanmıyorum, atanamayan öğretmenler devamlı gündemde olan bir tabir birileri bundan bir espri çıkarmış tutulunca da yayılmıştır, illa öğretmenlerle dalga geçilmesi gibi bir amaç yoktur ortada.
eskiden sadece orta iki terk kalıbı vardı şimdi peçete terk vs. bile var örneğin :) (hadise= atanamayan beyonce a istemsizce güldüm yalan yok)

  • irbat  (24.03.13 00:13:21 ~ 00:14:24) 
anladım hadise muhabbeti komikmiş cidden :)


  • evandro roncatto  (24.03.13 00:15:07) 
atanamayan öğretmen= sırtını devlete dayamak isteyen, kendini hak ettiği yerde görmeyen öğretmen ya, şakalar da oradan çıkıyor.

tamer karadağlı= önünü açsan george clooney olacak sanki (gibi düşün)
  • kertenkelebek  (24.03.13 01:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.