[]

Fener ne yaptı?

Futbolla zerre kadar ilgim yok, bir süre önce Fener'le ilgili kopan fırtınayı da takip etmedim bu yüzden ama şimdi bir yabancıya olanları açıklamam gerekiyor. Biri bana bir çocuğa anlatır gibi anlatabilir mi ne olduğunu?




 
şike yaptı. başkan içerde yattı. fener bir yıl avrupa kupalarına katılamadı. başkan şu an dışarda, olay yatgıtayda, tekrar içeri girebilir.


  • smoothcriminal  (23.03.13 22:23:09) 
Şike yaptı derken? Futbolculara para mı verdi kaybetsinler diye?


  • :)  (23.03.13 22:25:59) 
hakemlere kontör atmış. :)))


  • kakao  (23.03.13 22:35:17) 
trabzonspor'un şampiyonluğunu çaldı. mahkeme kararıyla ispatlandı. küme düşmesi gerekirken tff, lig tv, başbakan sayesinde hala ligde oynatılıyor.


  • fuskiyenin oglu  (23.03.13 22:43:58) 
şike yaptı fakat yayıncı kuruluşun baskıları ve federasyon sayesinde ligden düşürülmedi. sadece 1 yıl şampiyonlar ligi'ne gönderilmediler.

başkanları tutuklandı, hapis cezasına çarptırıldı fakat olay yargıtayda. duruma göre yine girebilir.
  • zgrydn  (23.03.13 22:45:10) 
hee şike yaptı :)

hatta avrupa kupalarından 10 yıl falan men edildik ama kupaya koşuyoruz :)
  • taha1907  (23.03.13 22:56:10) 
şike yaptigi ispatlandi ama ceza verilmedi.


  • Vexq  (23.03.13 23:31:00) 
fenerbahçe başkanı ve bir takım yöneticileri şike ve teşvik priminden dolayı 6222 s. Sporda Şiddet yasası uyarınca yargılandı. Ceza davasında Başkan ve ilgili yöneticilere ceza çıktı. Hemen akabinde temyize gidildi.Şahsi fikrime göre Başkan ve yöneticilerin cezası ligler bitince onanacak ve bir daha spor kulübünden içeri adım atamayacaklar. Fenerbahçe başkanıda Tayyip Erdoğan'ında yol göstermesi ile Ferit Şahenk(Doğuş Grubu) olacak. Spor hukukunda ise Başbakanın verdiği talimat neticesinde bireyler ve kulüpler federasyon tarafından "şike veya teşvik yapılmış ama sahaya yansımamış" denilmesi suretiyle ayrıldı. Kısacası Fenerbahçe paçayı kurtardı.
Fenerbahçeli bir avukat olarak yorumum ise, bence şike var fakat iddianameye bakınca sadece teşvik primi olduğunu görüyoruz. Ayrıca bu olayı herkes yaptı ve hala yapmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin başının yanmasının sebebi tamamen siyasi bir olay ama bu ortada şike veya teşvik priminin var olmadığı anlamına gelmemekte. Sadece fenerbahçe'nin üzerine projektör tutuldu.

  • ceceri  (24.03.13 02:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.