[]

İzmir- Karşıyaka'da nerede yemek yenir?

Ne olduğunun önemi yok. Fiyatlar çok yüksek olmasın yeterli.




 
bostanlı camiinin oralarda kumrucular var.


  • ben smyrna  (23.03.13 02:02:05) 
lavie güzeldir bostanlıda.
fiyat çok gelebilir tabi, 16-17 liradan ucuz bir şey yok mesela, öyle söyleyeyim.

  • kamera motor  (23.03.13 06:42:45) 
Kimse de villa grilla yazmamış. 5 senedir gidiyorum, on numara yerdir, pizzası tavuğu makarnaları muhteşemdir. Yaklaşık 10 sayfadan oluşan menülerinden yemediğim şey kalmadı, körili tavuk, körili makarna ve pizzasını tavsiye ederim. Karşıyaka çarşı'ya iskele tarafından giriyorsunuz, sağdan ikinci sokakta, dönercilerin olduğu sokakta, biraz ilerleyin, market var onu geçin görürsünüz. Pizza villa da güzeldir, zaten villa grilla'nın bir koludur, ama sadece pizza yapar. Tavuklu pizzası şahanedir. Bence bornova'ya gidip ohannesburger'e de uğramalısınız. Son zamanlarda şube açıp bozdular gerçi. Bostanlıda deniz park şahanedir, grilla'ya göre pahalıdır biraz. Hemen otobüslerin son durağında iskelede. Bostanlı migrosun hemen yanında çağdaş büfe vardır, hayatınızda yiyebileceğiniz en büyük ve en güzel kumruları yaparlar, umarım kapanmamıştır, izmire gittiğimde hepsine uğrayacağım tek tek. Tatlı olarak da cafe ponte cheesecake house.


  • gebere jackson  (23.03.13 07:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.