[]

kahvenizi nasıl bir bardaktan içiyorsunuz?

bardağınız tasarımlı bir bardak mı? yani ilginç mi? yoksa klasik su bardağı tarzında mı? varsa fotoğraflarla süsleyelim :)




 
kulplu olsun yeter benim için.


  • mesa  (22.03.13 20:46:52) 
Ateşli bir kırmızı kupa ile içeceğim kahvenin tadına doyamıyorum adsfg.

bunun aynısı işte.
www.porselensepeti.com
  • leadzeppelin  (22.03.13 20:49:43 ~ 20:49:54) 
oi49.tinypic.com Böyle düz bir şey işte.


  • dagog  (22.03.13 20:50:49) 
ikea dan bi bardak almıştım tabağıyla birlikte. enfes bişiydi.
şöyle ki, o kadar geniş ve derin ki çorba kasesinden bi iki boy küçük ama harika. fotosunu çekemicem şimdi ders çalışıyorum bak o bardağımı çok severim. hatta eski erkek arkaşım çayı çok seviyo diye o bardağın yeşilini almıştım.

onun haricinde, kulplu kupa mı diyonuz mug bardak mı diyonuz, hah onlardan bolca evde var. bardak manyağıyım da.
tüm bardaklarımla ayrı ayrı ilişkim var hepsini tek tek çok severim kırılırsa üzülürüm. ufak kırıkları bile olsa atmam ki annem at kızım uğursuzluk der ama dinlemem öyle yani.
  • indescribable  (22.03.13 20:50:55) 
i.imgur.com
kahve dediğin de nescafe içiyorum.

  • ucan spagetticanavari  (22.03.13 20:57:06) 
illa aynı kupadan içeceğim diye bir huyum yok ama illa ince ve porselen olmak zorunda.


  • april12th  (22.03.13 21:22:58) 
  • dwyn  (22.03.13 21:45:21) 
Beyazin ustune kahve cekirdegi deseni serpistirilmis bir kupam var. Onunla kahve icmek cok hoş.


  • gereksiz yercekimi  (22.03.13 22:05:01) 
kahve içmiyorum, istatistik olarak kayıtlara geçsin lütfen.
:)

  • charlesbukowskiineksi  (22.03.13 22:32:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.