[]

deri mont vol.x

Gün geçmiyor ki şurada bir deri mont başlığı açılmasın.

Desa derimod zara vs önerilen yerlere baktım beğenemedim. Sunilerde model bulamadım, gerçekler de pahalı geldi.

En son nereye bakayım? Tişört üzerine giymelik siyah renk spor bir şey arıyorum, bi buldurun be dostlar.

 
bulamadıysan bi deri atölyesine ya da ustasına git. -hangi ildesin bilmem ama illa ki bulursun-
max 200 tl ye istediğin şekilde istediğin deriden ceket diktirirsin. yok orası olmadı burası bozuk demezsin hiç değilse?

  • indescribable  (22.03.13 20:01:13) 
spor düzgün derimont bulmak zor . takip ediceksin magazaları ben bikaç yıl oncesine kadar deri mont giymem diyordum bigun bir derimod magazasında bir mont buldum dedim bunu almalıyım.mevsimi oldugu surece baska birsey giymiyorum


  • jack n brooks  (22.03.13 20:01:47) 
3 sene önce aldığım jack & jones vardı. 3. senenin sonunda kolları parçalanana kadar giydim. tam tarif ettiğin gibi, tshirt üzerine giymelik, spor kesim.. geçenlerde dolaştım, bu bahsettiğine benzer bir model gelmişti. derinin sahiciliği konusunda pek bi fikrim yok. ancak bi bak derim.

jackjones.com

jackjones.com

jackjones.com

jackjones.com
  • raif_efendi  (22.03.13 20:05:47) 
matraş'ın internet sitesine bak, sonra gidip dükkanından al derim; inanılmaz memnunum


  • zaugnakhaldun  (22.03.13 22:47:39) 
gerçek ve kaliteli deri pahalı bir şey. güzel bir şey arıyorsan bunu kabullen bence.
"onu beğenmedim bu pahalı geldi" anlayışıyla deri ceket satın alamazsın.
eğer varsa bi 450-550 lirayı gözden çıkar, zara ve massimo dutti'ye bak. özellikle massimo dutti'deki deri ceketlerin derisi inanılmaz yumuşak ve kaliteli (kuzu derisi). 150-200 liraya dandik bi şey alıp seneye suratına bakmayacağına paraya kıyıp adam gibi bir şey al yıllarca giy derim.
  • poison  (23.03.13 10:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.