[]

Enerji verecek film aranıyor!

Ama öyle romantik komedilerden ve saçma sapan komedi filmlerinden hoşlanmıyorum. Önerilerinizi, konusuyla birlikte yazarsanız çok makbule geçer :)




 
undispeded yazılışı tam doğrumu bilmiyorum google yaz çıkar.

2. ve 3. sünü izledim güzeldi.

yeşik sokak holiganlari 1 ve 2 yide izleyebilirsin.
  • Caaannn  (21.03.13 19:25:25) 
izlemediysen limitless.


  • patates baskı  (21.03.13 19:30:13) 
Hangover 1-2. Komedidir ama saçma sapan değil.


  • Olric  (21.03.13 19:44:23) 
@caaannn

undisputed - özellikle 3 - scott adkinsin en deli performanlarından biri.

never back down - tamam liseli falan ama dövüş çekimleri de kareografiler de başarılıydı. expandables falan da olabilir. aynı motivasyon. the raid redemption da kafadır.

bir de hangoverı izleyeceksen ilkini izlesen de olur. yeter.
  • wiillii  (21.03.13 19:51:48 ~ 19:52:20) 
step up 4


  • hokkabazz  (21.03.13 19:55:28) 
Hangover 1-2 izledim. Dövüş filmlerinden de pek hoşlanmıyorum maalesef.


  • teyzebeybi  (21.03.13 20:01:38) 
tabiki soul kitchen ve in july fatih akın filmleridir


  • srtm  (21.03.13 20:14:47) 
natural born killers

''Quentin Tarantino'nun senaryosunu yazdığı Natural Born Killers, travmatik geçen çocukluklarının kurbanı olan Mickey ve Mallory'nin psikodeilk cinayetlerini anlatıyor. Gençlik yıllarına kadar çok zor bir hayat geçiren bu ikili birbirlerini bulurlar, aşık olurlar ve kitlesel katliamlarına başlarlar. Medyanın ilgisini üzerlerine çeken ve halk kahramanı olan Mickey ve Mallory'yi yakalamak isteyenler de tabi ki vardır. ''

siteden kopyaladım konuyu da.
  • mrenton  (21.03.13 20:57:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.