[]

300 tl lik türksat borcu haczi

bir kısmı ödenmiş haliyle 300 tl olan borç için hacze gelinir mi? ayrıca mernis adres de yok.

gelirse ne kadar sürede gelir? telefona mesajla bildirileli bir buçuk ay falan oluyor


 
avukata verildiginize dair mi mesaj geldi?

size bir tavsiyem var, sayet henuz avukatlik olmadiysaniz hemen odeyin. bosa 2'ye katlanmamis olur borcunuz.

haciz olayina gelince. tebligat yapilmasi lazim once. muhtemelen mernis adresiniz vardir. yok saniyorsunuzdur sadece. neticede tc kimligi olan herkesin bir adresi var. orada hali hazirda oturup oturmadiginiz onemli degil.
mernis adresinize tebligat cikacak. tasima islemi yapmadiysaniz ve postaci duzgun birisiyse muhtara goturup orada tebligati yapar. yani teblig edilmis sayilir.
sonrasinda oraya hacze gelmeden evvel sirasiyla:

sgk sorgusu yapilir
tasinmaz veya arac sorgusu yapilir
posta ceki hesabi sorgusu yapilir
avea, vodafone, turkcell sorgusu yapilir
bunlar bulunamadiysa once mernis adresinize, orada sizi bulamazlarsa bulunabileceginiz dusunulen kayitli diger bir adresinize haciz islemi yapilir.

ozetle: gelinir. rakamin cok onemi yok lakin hacizlerde kaldirilabilecek mallara iliskin yasa biraz zorlu su anda avukatlar icin. o yuzden haciz son tercihlerden birisi.
  • entrapmen  (21.03.13 01:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.