[]

süte karıştırılan bişey

baya oluyor annem getirdi. kahveyle pek aram yok kullanmadım. annem de minicik bi kavonaza belki tadarız diye almışseven biri varmış o şeyi isteyince vermiş. o şey dediğim ne bilmiyorum. üzerinde almanca şeyler yazıyordu. belki süte bile katılmıyordur. sıcak mı soğuk mu içiliyo bilmiyorum. suyladır ya da belki. kahve gibi bişey böyle incecik tanesiz toz. tadınca ağızda hemen eriyo kahve gibi acı değil ve yağ gibi böyle yağlı baya. sıcak süte kattım köpürdü süt. bi buldurun be bilememişim kıymetini sütle sevdim çünkü.




 
vanilyalı kapuçino olabilir o. bizede almanyada gelen bir arkadaş getirmişti çünkü ama nescafenindi o, öyle olsa hatırlarsın herhalde www.media-land.com kendiside bu, tam tarifine uyuyor belki bir benzeridir.


  • strawberry fields  (21.03.13 00:34:20) 
renk?

cıkolata? latte? kapiçiino?
  • jimjim  (21.03.13 00:37:03) 
kimyasaldır o ya kanser olacan bal kat daha güzel :) aslında ben de merak ettim bilen yok mu :)


  • qbzilla  (21.03.13 00:40:23) 
yahu diyorum ya kahve gibi ama çekilmiş, toz böyle. tadı kahve kadar acı değil ve böyle yağlı bi tad. neyse, vanilyalı değil elbette.


  • mula  (21.03.13 00:44:52) 
nesquik de değil olsa bilmem mi hep içtik zamanında


  • mula  (21.03.13 01:02:18) 
üstünde kakao yazsa anlayabilecek olmam bir yana, kakaonun tadını da biliyorum. kakao da değil.


  • mula  (21.03.13 01:18:56) 
simdilerde daha saglikli olmak adina mesela keciboynuzu tozu kullaniliyor mesela kakao yerine, belki de daha fabrikalasmis bir versiyonudur. kapucino olsa bilirdin gibime geliyor.


  • mavicorap  (21.03.13 10:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.