[]

sipariş iptali yaparken...

İyi akşamlar duyuru.

Geçen hafta internetten yaptığım bir alışverişi bugün iptal ettim. "Süper hızlı gönderi" ürünü olan bir üründü ve 1 haftada adamlar süper yavaş bir şekilde bile gönderemediler ürünü.

Sipariş iptali yaparken muhasebeci kredi kartı numaramı sordu, baya 16 hanesini de istedi. Bana biraz ters geldi kredi kartı numarasını istemesi. Son kullanma tarihini ve güvenlik numarasını istemediği için bir sorun olmayacağını düşündüm ve 16 haneli numarayı verdim ama içime kurt düşmedi de değil.

Bir yamuk olur mu acep?
Banka işlerinden hiç anlamayan biri olarak tedirgin oldum. Çünkü daha önce başka sitelerde iptal işlemi gerçekleştirirken hiç kredi kartı numaramı isteyen olmamıştı.

 
Bilginiz dışında bir işlem yapıldı ise ekstrede görürsünüz zaten

Belki hangi karta iade edileceğini doğrulamak adına kart numarasını istedi ki neden muhasebeciyi arayıp sormuyorsunuz ?
  • grimer  (20.03.13 18:50:02) 
son kullanma tarıhı ve guvenlık kodu olmadan hıc bısey yapamazlar. ıyıce ıcınız rahat etsın ıstersenız musterı temsılcınızı arayın her ıslemde cebnınıze mesaj gelsın.bısey geçildiği an haberınız olur.


  • mantarliborek  (20.03.13 18:52:37) 
güvenlik kodu her zaman gerekli değil. telemarketing ve mail order denen naneyle sadece kart numarasıyla ve(veya da olabilir, tam bilmiyorum) son kullanma tarihiyle çekim yapılbiliyor. ha sonra ödeme itirazı yaparsanız elbet geri alabiliyorsunuz ama sıkıntı çıkabiliyor. muhasebecinin kart numarası istemesi tuhafmış


  • talemon  (20.03.13 19:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.