[]

duyurunun bakimli kadinlari Gozalti kremi

Ariyorum, 25 yas icin. Evet yas cok degil ama morluktur, kirisik baslangicidir o bicim. En iyisi neyse bilen gizlemesin noolur, yurtdisindan getirtcem fiyat marka sorun degil.




 
mac'ın kucuk beyaz tupte bir gozaltı kremi var ödüllü falan
morluk ve şişlik için

  • Baharaaa  (20.03.13 15:51:10) 
  • april12th  (20.03.13 15:52:58) 
@baharaa'nın söylediği krem fast response eye cream. çok başarılı gerçekten. kafein var içinde, hemen indirir şişlik filan. morluğu da azaltır ama kırısıklık için iyileştirici değildir. eğer morluklar iyileşsin istiyorsan mac'te vibrancy eye primer var, o güzel. fast response'u da bunu da dene, git bi mağazaya, bi gözüne birini diğerine birini denesinler. hangisi daha rahat daha iyi hissettirirse onu alırsın. ama dediğim gibi bunların kırışıklık için iyileştirice etkisi yok. zaten ne kadar iyi nemlendirirsen o kadar az olur kırışıklık, o da aklında olsun ;)

kırısıklık için la praireie mi ne öyle bi markanın kremi varmış, çok iyi diyorlar, bilmiyorum.

clinique'de de all about eyes rich var. o da çok başarılı. hatta clinique'de bir sürü krem var göz için, internet sitesinden de bi araştır derim.

ben bu aralar loreal'in tüp gibi uzuuun bi göz kremini aldım 30tl'ye, iki gündür kullanıyorum, hoşuma giderse çok para yatırmayabilirim bundan sonra.
  • dasher  (20.03.13 15:58:08 ~ 15:58:56) 
www.eksiduyuru.com

başlığınız bile neredeyse aynı.
  • vejeteryanvampir  (20.03.13 16:05:35) 
bi erkek olarak ben de o morlukltan şikayetçiyim ve hayır eroinman diilim :) acaba mac'te vibrancy eye primer dediğiniz zımbırtı iyiştirici ve erkek için uygun mudur ? :)


  • dogumgunundecevrimdisiolanadam  (20.03.13 16:06:38) 
@vege, o kapatici soruyor.


  • heyamo  (20.03.13 16:17:57) 
@dogumgunundecevrimdisiolanadam evet uygundur :) giidn mağazaya gayet normal bir şekilde yardımcı olurlar :)


  • dasher  (20.03.13 16:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.