[]

Suçlu Kim?

Ankara İçişleri ile dilekçeleşiyoruz. Bana verilen cevaplar hep 15-20 gün sonra ulaşıyor adresime. Atıyorum verdikleri cevaptaki tarih 1 Mart, dilekçe bana 20 Mart'ta geliyor adresime. 1 ay dilekçe artı 20 gün de bana postanın ulaşma süresi.

1- Ptt İstanbul'un göbeğindeki bana 20 günde mi ulaştırıyor yani Ankara'dan. Cevabı acil yollayın vs. diye bir isteğim olabiliyor mu? Kaale alırlar mı?

2- Ulan yoksa bu memurlar cavabı yazarken 10 gün öncenin tarihini falan mı atıyorlar üzerine, böyle bir şey yapabilirler mi?

 
Ptt yavas, ama ayni sekilde bakanlik da yavas davraniyor postayi gonderme konusunda. Posta islerine bakan bir memur vardir, o da haftada bir kere postaneye gidip birakir mektuplari. Yani 1ocak pzt. Gunu imzalanan evrak 5 ocak cuma gunu verilir muhtemelen postaya.


  • de jure  (20.03.13 12:46:30) 
pulu koy yanına da rüşvetten içeri alsınlar. sen devletten zengin misin k devlete pul veriyorsun


  • feodal moruk  (20.03.13 12:51:19) 
@krem peynir dediğine ben de inanmak istiyorum, hep taahütlü yolladığımdan dilekçemin Ankara'ya gidiş maksimum 7-8 günü buluyor bazen 3-4 günde ulaşıyor, ama gelen cevapların ulaşımın uzun sürmesinden işkillendim

@de jure evet o olabilir bak, çok mantıklı
  • speedy  (20.03.13 12:52:01 ~ 12:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.