[]

Hangisi daha cok kazandirir

İkisi de su an ayni degerde iki daire var. Biri cihangirde guzel bir cati kati, digeri kartal dumankaya da ust katlarda bir rezidans. Kartalda su an piyasa durgun ama uzun vadede cok sey degisecekmis gibi gorunuyor. Cihangirde bu gune kadar istikrarli bir sekilde degerini korudu, bir sey degismez heralde de




 
Cihangir ya deli misin.


  • interview with the vampire  (20.03.13 10:54:15) 
cihangir uzun vadede kentsel dönüşüme girdiğinde istanbul'da m2 fiyatı en yüksek yerlerden biri(ki şu an bile öyle zaten) olacak. maltepe, kartal ve pendik'teki rezidanslar bir süre sonra zirve yapıp patlayacak ve değerleri şimdikinden bile aşağı inecek.


  • el magico  (20.03.13 10:54:27 ~ 10:54:49) 
bina yaşı nedir metrekareler nedir senmi oturacaksın kirayamı vericeksin?
bunlar öenmli kriterler kiraya vereceksen direk cihangir derim ama kendin oturacaksan ve işyerine gitmek problem değilse dumankaya derim.

Derim dedim ama cihangir biraz daha ağır basar merkezi olması büyük etken tabi.
Tabi evin durumu yaşı önemli.
  • basond  (20.03.13 10:55:45) 
yatırım amaçlıysa şu anda hangisinin kira getirisi yüksekse o daire.
eğer yaşayacaksan deprem durumundan dolayı yeni dairede yaşamayı tercih ederdim. herkes sağlam bir deprem olacak diyor. bu net ama tarihi belirsiz. kimi 3-5 yıl diyor kimi 5-10 yıl içinde.

  • merhum  (20.03.13 11:08:28 ~ 11:09:15) 
Tabiiki Cihangir!


  • mortingensitrayzee  (20.03.13 11:13:09) 
ikisine de yatirim gozuyle bakiyoruz su an ve kira gelirleri de denk ama beni dusunduren sey cihangirdeki evin nerdeyse 9 aydir satista olup ancak simdi musteri bulmus olmasi. Yer mukemmel, ev de sevimli ama satin almaya gelince kimse cati kati ve eski bir eve pek ilgi gostermiyor. Diger tarafta da kartalin da satisi cok zor su an ama adliye yeni yeni acildi, metro acildi, kartal donusum projesi soz konusu, acaba 10 yil sonra net getirisi neye benzer diye dusunuyorum.


  • chavezding  (20.03.13 11:34:41) 
cihangir tabii ki.
her zaman ve daima
kartaldan tuzlaya kadar her yer rezidans oldu; olmaya devam ediyor. cevre super degerlense bile ev cok.
  • jimjim  (20.03.13 11:41:26) 
cihangir


  • sirena  (20.03.13 11:47:45) 
uzun vadede kartal kazandırır.

büyük ihtimalle fazla bir paraya da almadın zaten, birkaç seneye katlanır.
  • mattiadestro  (20.03.13 11:48:29) 
cihangir eskiden neyse o kalmaya devam edecek.

kartalda şse sizin de dediğiniz gibi çevresinde önemli değişimler oluyor. bunlara artı olarak finans merkezi anadolu yakasında taşınacak (ki bu kartala da artı değer sağlar), haydarpaşa garı yerine pendik kartal civarına yeni ve büyük bir gar yapılacak (bu da kartala artı değer sağlar).

cihangirde eski bir çatı katındansa (9 aydır müşteri bulamamış zaten) gelecek vadeden bir kartal rezidansı bana daha mantıklı geldi.

not: kartal konusunda tek çekincem beklenen büyük istanbul depreminde en çok etkilenecek ilçelerden biri olması.
  • yemrem  (20.03.13 12:57:19) 
kira getirileri aynıysa, konut arzı ve arsa daha az olduğu için Cihangir daha fazla kazandırır. 9 aydır satılamamasının nedeni aynı fiyata Cihangir'de daha düzgün daireler bulunabiliyor olmasıdır belki. biraz daha araştırın bence.


  • merhum  (20.03.13 16:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.