[]

Digiturk mu D-Smart mı?

İnternet ve tv paketlerinden hangisini önerirsiniz?
digiturk mu dsmart mı?
bunları internet ve tv paketleri halinde aldığımda hangisi daha çok iş yapar?
digiturk'te sadece lig tv var diyorlar, film belgesel gibi şeylerde doyurucu olur mu? dsmart mı daha iyi yoksa? onun da internet paketi nasıldır?
bilenler bir akıl verirse sevinirim.

 
d smartta nba maçlarının çoğu var, internetle onu ayrı almak daha mantıklı, d smartta şampiyonlar ligi maçları falan, pek fark yok bütün paketleri açtırırsan


  • wayne  (19.03.13 20:27:42) 
d-smart'da sınırsız internet paketiyle standart tv paketi 70 TL gibi bir şey. internet alana tv bedava gibi oluyor yani. ben kullanıyorum memnunum.


  • kotu amacli yazar hesabi  (19.03.13 20:28:02) 
d smart'ın tv+internet paketleri biraz daha ucuz sanırım digiturk'ten. ama televizyon olarak digiturk daha iyidir bence. belgesel için istemediğin kadar kanal var. filmleri bilemicem.


  • speculative fiction  (19.03.13 20:29:39) 
Hd siyle, içeriğiyle, müşteri hizmetleriyle kesinlikle D-Smart. Sınırsız internet+maxi paket 79 liraya aldık çok memnunuz


  • met  (19.03.13 20:40:41) 
ikisine de sahip biri olarak; internet ve dsmart üyeliğim 60 tl. ttnetten de kurtulmuş olursun. digiturk tv rehberi vs, yazılım olayında çok pratik. ayrıca dizi kanallarında aşmış durumdalar. dsmart daha çok hd var sanırım.

benim önerim internetle beraber alıcaksan dsmart al, tek alıcaksan digiturk.
  • only the strong survive  (19.03.13 20:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.