[]

Game of Thrones (spoiler içerir)

--- 2. Sezon Hakkında Spoiler İçerir ---

İkinci sezon sonunda Theon Greyjoy bir gemilik küçük ordusunu alıyor ve Winterfell'i ele geçiriyordu. Bir süre sonra Stark'lar güneyden 500 adam yolluyorlar ve teslim olmasını söylüyorlar.

Soru 1: Greyjoy 20 adamla tutuyor Winterfell'i. Stark'lar 500 adamla dışarıda bekliyor. Neden dalmıyorlar içeriye? "Çünkü kale olduğu için 20 adamla da savunulabilir" deniyorsa, Stark'lar bir 20 adam bile bırakamamış mı kaleye? (bir olası cevap: ellerindeki tutsakları öldürmesinler diye dalmıyorlar)

Soru 2: Hakkaten niye Stark'lar bir 50 adam bırakmaz kalede? Güneye 20000 adamla gitmesini biliyorlar ama..? Prens falan var kalede ama hiç asker yok, haydut gelse alacak..?

Soru 3: "Teslim ol" çağrısına karşı Theon çıkıp adamlarına "savaşıp öleceğiz, efsane olacağız, teslim olmayacağız" filan diyor, adamları da bunu sallamıyor, bayıltıyor ve "Hadi eve dönelim" diyorlar ölmek istemedikleri için. Ama bir sahne sonra yaşlı hizmetliyi yaralıyor, o hizmetli de çıkıp prenslere diyor "Winterfell'i yakıp yıktılar" diye. E madem 20 adam savaşmadı, nasıl yakıp yıktılar Winterfell'i? Dışarıda 500 tane Stark askeri beklemiyor muydu? Teslim olmaları gerekmez miydi? (Robb'un emri üzerine teslim olanlar affedilecek, eve dönmelerine izin verilecekti (Theon dışında))

--- 2. Sezon Hakkında Spoiler İçerir ---

 
1) olm bu winterfall, boru mu, kapıları kapadın mı dışarda değil 500 kişi ile 1500 kişi ile bile zor içeriye girersin, o kale gösteriş değil savunma amaçlı yapılmış.

2) greyjoy u kaledeki herkes dost bildiğinden elini kolunu sallaya sallaya ön kapıda girdi. kimse bir şey söylemedi. içeride de kaç asker varsa daha topluca savaşmadılar. nerede karşılaştılarsa üçer beşer indirdiler onları.

3) yunanlıların izmire yaptığını yaptılar. kaçmadan önce yaktılar, sonra kaçtılar
  • yemrem  (19.03.13 14:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.