[]

hangi banka?

bunca zamandır çeşitli yerlerde savunduğum garanti bankası "2088 yılı ikinci yarıyıl hesap işletim ücreti" adı altında 30 tl'mi kesince artık bu bankayla işimin kalmadığına hükmettim.
internet bankacılığı hızlı ve iyi olan, havaleden ücret almayan, eft'den az ücret alan bir banka söylerseniz onunla çalışayım artıkın.

eski duyurulardan bkz vermeyin lütfen, gerek hesap işletim ücretiyle gerekse bankalarla olan çoğu duyuruyu okudum ve/veya biliyorum.

 
i$ bankasi ?
$imdiye kadar hic havale ucreti odemedim internet uzerinden, eft 1,5 tl olmasi lazim.
bazi uyari ve kisitlamalari sinir eder adami ama duzgundur yine.
hah bir de, daha $imdiye kadar hic hesap i$letim ucreti kestiklerini gormedim.
  • sourlemonade  (01.02.09 00:44:23) 
is bankası degil diyeyim. ogrencilerden hesap ucreti almıyoruz diyip de kol gibi aynı yıl içinde 4 kere kestiler ki geri odetene kadar baya bi ugrastımdı.


  • bryan fury  (01.02.09 00:51:12) 
iş bankası arada bir işlem yapmayabilir internet üzerinden bakım onarım vs diye ama iyidir. havale için ücret almaz, eft ücreti düşüktür.
hesap işletim için normalde nasıl bilmiyorum ama ben de öğrenci için kendi yaşadıklarımı anlatayım. 3 yıldır falan hiç ücret ödemedim ama bu yıl işletim ücreti kesmişler. gittim dedim "naptın sen ya" diye, öğrenci belgesi istedi, "belge yok kimlik var" dedim, şefini aradı "2009 bandrollü kimliği var geri yatırayım mı" diye, 3-5 dakika bir şeyler yaptı ve ücreti geri yatırdı. bundan sonra muhtemelen sürekli böyle kesintiler yapıp gelmemi isteyecek sanırsam.

  • sanal uyku  (01.02.09 01:12:22) 
valla beğenirsin beğenmezsin ama bank asya internet üzerinden eft de dahil olmak üzere hiç bir işlemden ücret almıyor. internet sitesi de bayaa kullanışlı. ben eşimin maaşı oraya yattığı için mecburen kullanmaya başladım, mis gibi ama. :)


  • hevipeyra  (01.02.09 01:49:41) 
İş bankası havale ve eft açısından avantajlı, ayrıca tek bir faturaya otomatik ödeme talimatı verirsen işletim ücreti almıyor. ben kredi maximum kredi kartıma talimat verdim ödensin hesaptan diye, onu da sayıyolar.
Ama bank asya en avantajlısı, onun da şubesi felan pek yaygın değil herhalde.

  • mabl  (01.02.09 02:19:26) 
savunmak gibi olmasın ama garanti bankası 2 otomatik ödeme talimatı verdiğinizde (en düşük gelen faturaları kakalayabilirsiniz mesela kablo tv/telefon) hesap işletim ücreti almıyor idi kısa bir süre önce, ben de o sayede yırttım o ücretten. savunur gibi olma sebebim de yapı kredi, iş bankası, vs. bankaların internet şubelerinin garanti'den hızlı/rahat kullanılır olmaması. mesela işbu cevabın yazıldığı saatlerde "aman faturanın son günü cezaya girmesin" derseniz: yapı kredi "şu anda işleminiz gerçekleştirilemiyor", garanti ise "emriniz başımız üstüne" oluyor. bu benim kıstaslarımdan biri, o ayrı.


  • tarantinoesque  (01.02.09 02:46:49) 
ingbank da internet bankacılığında eft den para almıyor. hesap işletim ücreti almıyor benden ama 5-6 tane otomatik ödemem var orada.


  • kahlan amnell  (01.02.09 11:00:44) 
denizbank.
maaş için şirketin kendi alıp vermişti bize. standart özelliklere sahip. internet işlemleri yeterli. eft'den 1.5 ytl alıyo (ki öncesinde hiç yoktu ne biçim de güzeldi). telefon bankacılığı yeterli. yıllık işlem masrafı felan (henüz) almadı bizden 2.5 yıl oluyo. tek sorunu çok banka şubesi yok etrafta (ama çok sıra beklemiyorsun müşterisi çok değil sanırım) ve atm sayısı yetersiz. bunu bildiklerinden ortak noktalardan ve ziraat atm'lerinden de para çekebiliyorsun ki 1.5 ytl gibi bir komisyon ödeyerek.
not: garanti müşteri hizmetlerin ara sırf bu ücret için sizinle çalışmamayı planlıyorum de tehdit et. işe yararsa garanti'den vazgeçme.
  • cinematography  (01.02.09 11:49:27) 
bankasya'dan şaşma.
saçma sapan ücretler almıyor.
kullanmam dersen denizbank'ı öneririm.
  • detroitli kizil  (01.02.09 20:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.