[]

playstation hakkında

şimdi ben ps3 alsam, bu ps4 çıktığında o zaman yeni çıkan mesela pes olur cod olur guitar hero olur oynayabilir miyim? ps4 için çıkan ps3 içinde mi çıkar? birde çıkıyorsa eğer az veya çok ne gibi sıkıntılar olur?

teşekkürler...


 
Sen ps2 de pes 2013 oynayabilir misin ?

Yeni oyunlar Ps4 ün teknik özelliklerine göre hazırlanacağından, Ps3 desteklemeyebilir, bu oyuna göre değişir.
  • grimer  (19.03.13 00:23:08) 
Bir süre PS3 için de oyun çıkmaya devam eder, sonra yavaş yavaş kaderine terkedilir.


  • faith no more  (19.03.13 00:23:15) 
2-3 sene daha çıkmaya devam eder PS3'e hemen hemen tüm oyunlar. Ancak kaçırdığın oyunlar da önemli oyunlar olur. PES ve COD ağırlıklı bir oyun anlayışın varsa sıkıntı olmaz.

Ne gibi sıkıntılar olur dersen, örneğin FİFA'da oynanış anlamında pek bir yenilik olmaz yeni çıkan oyunlarda, kadrolar güncellenir yeni oyun diye çıkarılır piyasaya falan.
  • tahsin sutcuoglu  (19.03.13 00:23:37) 
faith no more +1

ayrıca lokomotif oyunları / sony oyunlarını ps3 için çıkarmazlar artık bence. bir sonraki god of war (ascension'dan sonraki) ya da olursa uncharted oyununu oynayabilmek için ps4 almak gerekebilir yani...
  • loveinaflipbook  (19.03.13 07:41:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.