[]

Sıla yı tanıyor musunuz ?

Merhaba,

Şarkıcı olan Sılayı isim olarak duydum elbette fakat ne dış görünüşü ne de hangi şarkıları söylediğine dair hiçbir fikrim yok. arkadaşlarıma bunu söylediğimde 'ohaaa böyle birşey mümkün değil şaka yapıyor olmalısın.' gibisinden tepki verdiler. Türkiyenin %90 ı tanırmış, nasıl bilmiyormuşum, bu tarz müzik dinlemesemde tanımamam imkansızmış, cahilmişim vs.

Aranızda tanımayanlar var mı ? Garip geldi bana. Ben niye tanımıyorum bunu ?

 
Tanıyorum. Sen tanımıyor olabilirsin. Buradan popüler kültürün ne kadar dışarısında yaşıyorum, bohem bir hayatım var, ben bir entelektüelim çıkmaz ama, sorry:/


  • buff  (18.03.13 21:14:05 ~ 21:14:16) 
öyle bir izlenim yaratma amacım yok zaten. farklı bir nickle açmayı düşünmüştüm duyuruyu ama uğraşmadım.


  • bugax  (18.03.13 21:15:15) 
taniyorum.


  • lorenzen  (18.03.13 21:15:32) 
Zibilyon tane şarkıcı var memlekette. Popüler kültür bile artık ortalama bir insanın takip edebilirlik sınırını aştı bence. Sıla'yı bir kere gördüm, o da başka bir amaçla televizyonda izlediğim bir ödül töreninde. Şu an görsem tanır mıyım bilmem. Şarkılarını da bilmiyorum. Bunda da bir anormallik görmüyorum.


  • saatgeceninonikisi  (18.03.13 21:20:34) 
@lunker sadece isim olarak duydum,illaki şarkılarını duymuşumdur ama hangi şarkıyı kim söylüyo bilemem. zaten konserine gidelim geliyomuş gibisinden konuşulunca açıldı konu. Gazete okuma alışkanlığım yok yalnızca belli başlı gazetelerin internet sitelerinin manşet haberlerini günlük takip eder 5-10 dk bakar çıkarım. evet hiç rastlamadım =/ algıda seçiçilikle ilgili bişey olsa gerek. utandım şimdi kendimden.


  • bugax  (18.03.13 21:21:24) 
özgür mumcu'nun manitası yahu.. ordan çıkartırsın belki..


  • b roy  (18.03.13 21:21:48) 
ben de tanımıyorum. hiç dinlemedim, bi tek albüm kapağını biliyorum Mehmet Turgut'tan dolayı.


  • kobuzchu kiz  (18.03.13 21:34:30) 
tanımıyorum. ne bir şarkısını dinledim ne kendisini gördüm. görsem tanımam sesini duysam "sıla bu ya" diyemem yani.

şimdi google'a yazıp nasıl biriymiş diye aratasım bile gelmedi yani. merak da etmiyorum.
  • rotten head  (18.03.13 21:36:29) 
ben de tanımıyorum. çok büyük bir kaybım yok muhtemelen.


  • rubiks cube  (18.03.13 21:42:56) 
görüntüsünü biliyorum ama sadece bir kaç poz fotoğrafını gördüm, hiç bir klbini seyretmedim, şarkılarını duymuş olmalıyım ama duyduğumda ''hıh bu sıla'' diyemem. bir karikatür dolayısıyla geniş omuzlu olduğu bilgisine sahibim. sokakta görsem tanımam. dünya kadar şarkıcı var, hangi birini takip edelim yahu?hepsi de gelip geçici, değmez zaten takibe, ama demet akalın öyle mi? görür görmez tanırım, duyar duymaz aha bu kesin demet derim yani :)


  • kadifepanter  (18.03.13 22:03:08) 
tanımıyor ve bilmiyordum. dinlemiştim. geçen perşembe birisi ile tanıştım. o konserine bile gitmiş. öyle olunca merak ettim kimmiş. dinledim. ama benim tarzım değil müziği.


  • ben smyrna  (18.03.13 22:06:47) 
tanımıyorum ben de, aklıma bir yüz gelmiyor sıla denildiğinde.


  • i ve been mistreated  (18.03.13 22:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.