[]

9lu form çayı içip zayıflayan var mı?

haftada toplam 2-3 dilim ekmek yiyorum, çikolatadır şekerdir tadını unuttum, çaya kahveye şeker de atmıyorum, kahvaltıda nesfit ve ya salam-peynir-kahve yiyorum.öğle ve akşamları bir parça et(balık/tavuk/inek) ve salata arada bir de yoğurt yiyorum. bisküvinin, kolanın lightını bile tüketmiyorum.
şu hayatta yediğim tek abur cubur cuma akşamları 3-4 tane bira, bir avuç fıstık. ama kilo veremiyorum. aktarda 9lu form çayı diye bir şey gördüm, yemeklerden yarım saat önce içiliyor iştah kesiyor kilo verdiriyormuş, deneyen var mı?
spor yapmaya zamanım yok ve sağlığım uygun değil. böyle şunu yersen içersen kilo verirsin dediğiniz bir şey var mı?

not:resim temsilidir.

 
spora başlayıp kalori bombası biraları bırakmayı denesen? çayla filan olacak iş değil o.


  • yeni dunya duzeni  (18.03.13 18:07:40) 
olay tamamen yakıp yakmama.

yani gerekli egzersizleri yapmazsan ve metabolizman yavaşsa hiçbir şekilde kilo veremezsin. vücut hatta daha az yediğin için yediklerinin çoğunu depo etmek isteyecektir; zor durumda olduğunu düşünen metabolizmanın ileriki zamanlarda aç kalmaması için uyguladığı savunma mekanizmasıdır bu.
  • thracian  (18.03.13 18:12:41) 
form çayları iyi fikir değil, çünkü kabaca müshil görevi görüyorlar. yani zaten az yiyip içiyormuşsun, onlardan da gıda vitamin vb alamazsın, vücudun zayıf düşer. spor yapmaya zamanın yok diye bişey yok, evde kendi kedine aletsiz bişeyler yapabilirsin 20 dakka kadar. ben öyle kilo verdim. sağlığının neden uygun olmadığını bilmiyorum ama eminim ki yapabileceğin hafif egzersizler vardır. internette arat milyon tane çıkar. en azından yürüyüş yap. spor yapmadan olmaz.


  • innerbliss  (18.03.13 18:17:23) 
olay az yemekte değil doğru şeyleri yemekte

benim yapıp 4 kilo verdiğim hala da devam ettiğim düzen şöyle

4 ara öğün 3 ana öğün olmak üzere 2 saatte bir birşeyler yiyorum
sabah kahvaltımı atlamıyorum
eskiden günde 3 paket cips 6 paket çikolata yiyen biri olarak aburu cuburu haftada 1 kare bitter çikolataya düşürdüm
beyaz ekmeği kestim çavdar ekmeğine başladım ve tadı harika
şekeri kestim stevia kullanmaya başladım
bitki çaylarına başladım özellikle funda otu çok işe yarıyor, 7 otlu çayda funda otu var
ana öğünlerden hemen sonra 2-3 kaşık yoğurt yiyorum
akşam yatmadan önce bir bardak süt ve 1-2 kaşık yoğurt yiyorum
bitjki çaylarını çubuk tarçınla içiyorum tatlı isteğimi bastırıyor

olay beyaz un ve şekeri kesmekteymiş aslında onu anladım

tabi egzersiz şart ben sürekli çalışıyorum ve yorucu bir işteyim spora vakit ayıramıyorum ama en yakın zamanda eve kondisyon bisikleti vs. alacağım
  • nolmus yani  (18.03.13 18:28:23 ~ 18:29:33) 
"spor yapmaya zamanım yok" diye bir şey olamaz, yani eğer kilo vermek istiyorsanız. 1 saat tempolu yürüyüş bile hem kalori yaktırır hem de metabolizmayı hızlandırarak daha rahat kilo vermenizi sağlar.

3-4 bira ve bir avuç fıstığı yakmak için kabaca 6-7 saat tepinmeniz gerekiyor koşu bandı ya da ona benzer herhangi bir şeyde.

iştah kesmek, affedersiniz "sıçırtan şeyler" kullanmak sağlıklı kilo verme yöntemleri değil.

yapmanız gereken şey vücudunuzun günlük ihtiyacını karşılamak ve spor yapmak. örneğin, vücudunuz zayıf düşmeden, normal bir şekilde çalışabilmek için günde 50gr protein, 20gr karbonhidrat, 10gr yağ, efendime söyliyim 3mg sodyum, 2mg atom bombası istiyorsa bunu alacak ve sporla hem fazlalıkları yakacak hem de metabolizmanızı hızlandırıp güçlendireceksiniz. (sayılar tamamen sallama bu arada)
  • der meister  (18.03.13 18:29:47) 
nesfit ve salamı da bırakman lazım. salatalık, domates, haşlanmış yumurta ye onlar yerine.


  • rotten head  (18.03.13 18:30:58) 
tavsiyeler için çok teşekkürler, az önce ev arkadaşım o tartı dandik zaten onu cidiye alma dedi, hakikaten denedik azıcık yerinden oynatıp tekrar tartılınca başka sonuç veriyor,salona getirdik bu sefer parke zeminde bambaşka sonuç veriyor.iddialaşıp komşudan tartı istedik, gayet kilo vermişim. eksiduyu.ru şu duyuruyu açtığımda 58dim tam 2 ay önce şimdi 56yım komşu tartısına göre. ayda 1 kilo vermek çok olmasa da idare eder herhalde.


  • alice practice  (18.03.13 19:22:40) 
sen yine de salamı bırak :)


  • rotten head  (18.03.13 19:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.