[]

açılmaması için tasarlanmış plastik kutular

resimdeki gibi kutuları açmak için makas ve anahtara alternatif çözümler var mı




 
Evet , bu tip ambalajlar açılmamakla inat ediyor .

Ama şöyle bir ipucu verebilirim size . ( Ambalajın üst kısmıda ) Ambalajın ön ve arka kısmı iç içe geçmiş izlenimi veren yerden açmayı deneyin . Genelde en az zararla bu işten çıkabiliyorsunuz :)
  • storax  (31.01.09 19:14:46) 
baskılı yerlerini kesmekten başka bir çözümü yoktur onun. ya stephenie'nin gösterdiği gibi bir alet alıcaksın yada bir bıçakla onun yaptığı işi yapcaksın.


  • hollowlife  (31.01.09 20:43:05) 
şöyle bişey var ama Türkiyede satılıyor mu bilmiyorum.
i40.tinypic.com

ayrıca aleti de o tür bir paketin içine koymaları da trajikomik.
  • sastim allahimdan sastim  (31.01.09 20:43:17) 
kırtasiyeden bi falçata alıyorsun bir daha dert yaşamıyorsun.


  • atrin  (31.01.09 22:04:03) 
@storax
dediğinizi denedim ama öyle bi yapmışlar ki bir daha açılmamacasına iç içe geçmiş plastik tabakalar

sonuç: ya alengirli aletler satın alınacak, ya da makas, bıçak, falçata,elektrikli testere* allah ne verdiyse dalınarak açılacak
  • ycan07  (31.01.09 22:28:49) 
ben de makasla parçalayarak açiyorum valla


  • samfisher  (31.01.09 23:07:51) 
Falçata ile kolayca açılabilseler de artık tezgah şerit testere ile açıyorum öyle paketleri, yılların intikamını alıyorum çok eğlenceli.


  • skatheist  (01.02.09 04:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.