[]

Böyle bir mekan arıyorum İstanbul'da. Var mıdır?

Mekan tavsiyesi için siteler var doğru ama bir sonuç elde edemedim...
İş sebebiyle tanıştığım ve halen birlikte iş yaptığım bir arkadaşım İstanbul'a geliyor. Yabancı ve İstanbul'a sadece bir kere gelmiş cok eskiden.
Cuma akşamı birşeyler içeceğiz. Yer arıyorum ama nereye baksam bir olumsuz yanı var. Koskoca İstanbul'da yer bulamıyorum beğenemiyorum.Görüşeceğimiz için baya heyecanlıyım ve bir miktar da hoşlanıyorum ondan. o yüzden çok önemsiyorum bu buluşmayı.
Şöyle mükemmel bir yer arıyorum işte:
1) sade ve hoş bir ortamı olsun, ortam samimi olsun. abartıdan uzak olsun.mümkünse az biraz romantik olsun. Müzik mutlaka güzel olsun.birbirimizi duyalım yalnız bağırmadan.
2) İstanbul'da olduğunu anlasın. Mekanlar var, manzara on numara ama yemekten müziğe, mekanın ismine kadar herşey yabancı. Böyle biyere götürmek istemiyorum niyeyse. ( bu maddeden vazgeçmek zorunda kalıcam ama bu gidişle)
3)Turistik olmasın. bu da zor bi madde oldu ama.
4)Garsonlar kibar ve güleryüzlü olsun ne olur. Ortamda teenage olmasın,piyasa yapan tipler olmasın, olmasın da olmasın işte.
5) hesabı ben ödeyeceğim ama o ödemek isteyecektir. o yüzden çok pahalı biryer olmasın. Olurda öderse çok yüksek hesap ödetmek istemiyorum.
6)Son olarak yeme içme kaliteli lezzetli olsun. önümüze hiç su yüzü görmemiş kasede bayat fındık fıstık bırakmasınlar!
Cuma iş çıkışı trafiğe maruz kalmayalım Avrupa yakasında olsun.
yok mudur ya böyle yer?:(

 
kuruçeimede oldukça güzel istediğiniz tarzda mekanlar var..bütçeyi açarsanız..

taksimde bir yer ararsanız mitanni güzel bir seçim olabilir..
  • dedim dedim de kime dedim  (17.03.13 20:16:09 ~ 20:16:26) 
leb-i derya olabilir.


  • sifirin altinda  (17.03.13 20:18:34) 
  • fukka  (17.03.13 20:40:13 ~ 20:42:53) 
www.5kat.com ortami cok hosuma gitmisti. sahibi tiyatro sanatcisi yasemin alkaya. ayrıca 3 kisi yeme-icme 250 liraya mi ne cikmistik.

edit: su guzellige birde ayısıgı ekle :) www.5kat.com
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (17.03.13 20:44:12 ~ 20:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.