[]

Evde çiçek yetiştirme işi

Merhabayın,

Ben evde çiçek yetiştirme işine girişmeyi istiyorum. Çiçek derken; saksıda yetişebilecek büyüyecek açacak solacak tekrar açacak ölecek baştan ekilecek vesair süreçleri yaşamayı istiyorum yani.

Şöyle bir bakındım da bir sürü blog/forum var ama şöyle tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? Bana bu işi öğretsin, destek olsun istiyorum.

 
mevsimlik çiçek istiyorsunuz yani. soğanlı alırsanız belli zamanlarda çiçek açar ama kök her zaman orda kalır işte. tavsiyem bi çiçek düşünüp ona göre araştırın. siteler her konuda iyi olmuyor çünkü. bir de bahçıvanın el kitabı diye bi kitap var. o iyidir bence. evbahçe dergisi de sene başında bi takvim veriyor mesela, bilmemnelerin dikim zamanııı, bugün begonyalarınızı sulayın tadında şeyler yazıyor. aylık olarak da şunu dikin bunu dikin diyor. ilginiz var diye anlattım, site yazamadığım için üzgünüm.


  • it's just a cigarette  (17.03.13 20:04:14) 
yok mu çiçek pazarı. çiçekçilerin toplu olarak bulunduğu pazarlar. hah oraya gidip konuşarak hem bi çaylarını içer hem fikir alır hem de çiçek alırsınız.


  • kakao  (17.03.13 20:26:37) 
en güzel adres: eminönü. kakaonun da dediği gibi iki sohbetle işi çözersiniz. istediğiniz bitkileri de alırsınız.


  • su olsam ates olsam  (17.03.13 21:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.