[]

Ev işlerinden anlayan bayanlar bir bakabilir mi?

Yalnız yaşamakta olan genç bir erkeğim ,
ev işlerini kendim yapmıyorum ama her şeyin en iyisinin olmasını isterim bu yüzden evde kullanmayı önerdiğiniz ürünleri yazabilir misiniz?Mesela bulaşık makinesi için en iyi tablet hangisidir?En iyi çamaşır suyu , en iyi zeytinyağı vs..ayrıca sağlıklı beslenmeyi severim yemek önerilerinizi de alabilirim.
şimdiden teşekkürler


 
Her gün et ye. Sebze de ye.


  • alperz  (17.03.13 19:16:37) 
bulaşık makinesi için finish 3lü tablet. Ayrıca tuzunu parlatıcısını kokusunu eksik etme.
elde bulaşık için fairy, elmalısı favorim.
sıvı el sabunu duru gourmet kırmızı, normal sabun nivea.
Kahve öğütücüsü alıp kahveni taze öğütebilir, nefis filtre kahveler içebilirsin.
Yemekler için riviera, salatalar özel yemekler için sızma zeytinyağı tavsiye ederim.

eklemeler:
3 tane temizlik elemanı esastır, domestos benzeri kıvamlı çamaşır suyu, lavabo vs için cif benzeri krem, son olarak sıvı yüzey temizleyici. Bunlar olunca başka şeye çok ihtiyacın olmaz. Sakarsan oxi action da al, orayı burayı silersin bişi dökünce.
Deterjanları kaliteli al, hatta konsantre al artık tozun modası geçti. Beyaz için özellikle iyi deterjan al. Özel bir leke olmadıkça çamaşırları 30 derecede yıka, hem makinen hem kıyafetler bayram etsin. Beyazlar en az 40 tabii. Evde hep 2-3 paket lavabo açıcı olsun, birkaç ayda bir kullan, özellikle mutfakta. Camlar, aynalar en iyi gazete ile silinir gerçekten. İkea'dan Poäng al, ruhun dinlensin.
  • whoosie  (17.03.13 19:25:05 ~ 19:33:49) 
Mesela bulaşık makinesi için en iyi tablet hangisidir?
calgon'a gıcık olduğumdan ben pril alıyorum. gayet memnunum. limonlu tozu da var.

En iyi çamaşır suyu. hepsi aynı. reklamlara kanmayın. ama kıvamlı çamaşır suyu lazım ise (domestos gibi) domestos bence.

en iyi zeytinyağı: tariş

ayrıca sağlıklı beslenmeyi severim yemek önerilerinizi de alabilirim.
az yağ sıfır tuz sıfır un bol sebze. az veya sıfır salça. akşam 6'dan sonra yemek yok. her yemekte yoğurt. yavaş çiğne..
  • ben smyrna  (17.03.13 19:26:37) 
ev işlerinden anlayan "bayanlar" değil de ev işlerinden anlayan tecrübeli bekar adamlar senin derdinden daha iyi anlar gardaş.

bulaşık makinesi ne la?
önce gidiyosun bimden 6lı sünger alıyosun, bi tane de bulaşık deterjanı. çözüldü olay.

en iyi zeytinyağı senin damak zevkine bağlı. ben sızma komili seviyorum, yemeklerde ve balıklarda bu yağı kullanıyorum.

somon ye, arada bir peynirli kaşık salata yap, çok açsan tavuk schnitzel yaparsın (çok basittir). en iyi deterjan fiyat performans açısından bingodur. ama yumuşatıcı da al. yoksa güzel kokmaz hem de sert olur.

akşamları da iki bira al. yalnız adamın ihtiyacı olur.
  • thracian  (17.03.13 19:27:52) 
bulaşık makinası tablet: fairy platinum s2.ozncdn.com
çamaşır suyu: ace enesavm.com
zeytin yağı: bilmiyorum, kırlangıç olabilir.

yemeyi ihmal etmemen gerekenler: mevsim meyve sebzeleri, beyaz peynir, yoğurt, kırmızı et, balık.
  • neyleyim  (17.03.13 19:29:24) 
bulaşık makinesinden çıkan bardakları tabakları kullanmadan önce suya tut. çay içeceksen kaynar sudan geçir. iç çamaşırlarını yıkarken yumuşatıcı kullanma, direk cildine temas ettikleri için, yumuşatıcı da son durulama suyuna karıştığından yumuşatıcılar cildine temas eder ve sağlığına zararlıdır. dış giyimde çarşaflarda kullanabilirsin.


  • doctorrent  (17.03.13 19:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.