[]

IMEI değiştirme

Iphone 4s ve Iphone 5 için IMEI değiştirmek istiyorum. Bunu kendim yapabilir miyim? Bunun için hangi programlar gerek?

Teşekkürler.


 
iphone larda imei değiştirilemiyo. (en son öyleydi)


  • rurouni  (17.03.13 13:04:25) 
mümkün değil. pasaport kazığını 2 kere yiyen biri olarak. 1 senedir peşindeyim durumun. iphone 2 ye kadar mümkün imei değiştirme fakat 3 3gs 4 4gs ve 5 ile mümkün olmuyor. yazılımsal çözümü yok.

donanım olarak yapanlar var ama board değişimine kadar gidiyor olay. ya bildiğin birinin pasaportuna işlet veya sat kurtul.

sakın telefonculara gidip geçici kayıt nanesine bulaşma veya imei numarasını verme yarın öbür gün imei numaranı sorgulattığında 3310 olarak görebilirsin.
  • fukka  (17.03.13 13:08:07) 
Fukka'nın dediği gibi sakın bu işi para karşılığı yapanlara bulaşma. Bir kaç ay sonra o yaptıkları kayıt da düşer kesinlikle, işin kötüsü ondan sonra yasal kayıt da yapamazsın.

Bu işin Türkiye'de bir tek temiz yolu var artık. O da şu:

Ucuz hava yolları şirketlerinden bir tane gidiş dönüş Kıbrıs bileti alıyorsun. İstersen Kıbrıs'a gittiğinde havalimanından bile çıkma. Pasaporta da gerek yok zaten, giriş kağıdı yeterli. Ondan sonra da mis gibi yasal kaydını yaptırıyorsun kendin.

O telefonculara verdiğinden de daha ucuza mal olur, hem de kafan rahat olur.
  • erdinc  (17.03.13 14:12:50 ~ 14:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.