[]

çiçek büyütmek..

selamlar dostlar..15 yıldır büyüttüğüm bir çiçeğim var..küçücükken aldım resimdeki haline geldi..şimdi bundan bir tane daha olsun istiyorum..nasıl yapabilirim?

bir de daha fazla uzaması için öneriniz nedir?


 
çiçekten ziyade ağaca benziyor bu? biraz da cılız ve besinsiz kalmış gibi duruyor. daha fazla ışık/gübre istiyor ve saksısı artık küçük geliyor olabilir. agaclar.net sitesi forumlarını ziyaret etmenizi öneririm.


  • dreamscape  (17.03.13 12:54:00) 
bitkilerin hepsi bol ışık ve su istiyor diye bi kaide yok.önce bitkinizin az mı çok mu ışık, nem,su istediğini bulun ama saksı ve toprak önemli yani biz genelde üst kısmı gördüğümüzden saksı biraz büyükse yeter bunun için deyip köklerini pek düşünmüyoruz saksı yeterince derin ve büyük olsun çünkü ağaç kıvamına ulaşmış kendisi,ayrıca topragını yenilemek ara sıra eklemek çok iyi geliyor,bide tavana değmesi uzamasında engel olacak.bitkiler bir hücresinden, dokusundan tüm bitkiyi verebilen canlılardır o yüzden bi dalını falan başka saksıya dikerseniz bi tane daha elde edebilirsiniz sanırım tabi diğerine zarar vermeden koparın.


  • bunumu demek istedin  (17.03.13 15:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.