[]

Focus Sedan vs Yeni Astra Sedan vs Yeni Civic Sedan

Pedere araba alacağız. Bu üçü arasında kaldık. Sizce hangisi ve neden?




 
esnafsa focus, emekli albay,müşavir astra, emekli öğretmense civic

pazarları kovboy filmi izliyosa civic, bulmaca çözüyosa astra, mangal yapıyosa focus
  • doctorrent  (16.03.13 19:47:40) 
açık ara civic. (kalite+sağlamlık+2. elde değer kaybetmeme+performans vs...) ama çok benzin yakıyor, onu da hesaba katın.


  • black sabahat  (16.03.13 20:01:09) 
Annem'e otomatik vites astra almistik. Garip bir otomatik vites sistemi var, surus stiline gore araba'nin surus seklini degistiriyor. Hic hos degil fakat bu sistem. Durup dururken 5-6 bin devire ciktigi oluyor arabanin daha birinci vitesteyken. Servise goturdugumuzde arabanin kendisi boyle dedilerdi. Sistemin adi easytronicmis.

(bkz: easytronic)

Fakat sport moduna atip, vitesleri manuel olarak degistirince tadindan yenmiyor araba. Focus ve civic'den daha keyifli geldi o yonden surmesi.
  • latios  (16.03.13 20:01:51 ~ 20:06:43) 
cevaplarınız için teşekkürler.

Pederin gönlü astra'dan yana. Şu an 2008 modeli kullanıyor. Biraz fazla yakıyor ama alıştım buna diyor:)

@doctorrent peder emekli öğretmen:)

@black sabahat Yeni civicler fabrika çıkışlı lpgli geliyormuş. Ne düşünürsünüz?
@latios Manuel olacak araba:)
  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (16.03.13 20:10:33) 
otomatik mi manuel mi diye soracagim ancak civic in manueli olmadigi icin sanırım otomatik ariyorsunuz.

otomatik ariyorsanız sanziman tipini inceleyin. easytronic tırt, active select te tam otomatik oldugu icin cok yakar. civicte yanılmıyorsam tam otomatik, onun da cok yaktigini soyluyorlar. focus un hb sine bakmistim, o paraya o performansı veren bir arac degil o da cok yakiyor.

civicin en büyük avantajı fiyat avantajı, ve kalite olarak güzel araba. 3 ü arasında en sagliklisi o gibi.
  • sage  (16.03.13 20:52:38) 
@sage hocam düzü var www.honda.com.tr


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (16.03.13 21:09:19) 
Astra'nın yenisi çok çok çok güzel gerçekten, biz de almayı düşünüyoruz. Satışı da çok kolay oluyor, malum piyasası epey bol.


  • roket adam  (16.03.13 23:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.