[]

64 bit windows

64 bit işlemcili ve 4 gb ram'li laptop'un yanında 32 bit windows vermişler. microsoft'un sitesinden baktım, 64 bit windows için sipariş vermemiz gerekiyor. fiyatına görecek kadar ilerlemedim ancak anladığım kadarıyla komple windows parası istemeyecekler ama elime falan geçmesi falan biraz süre alacaktır.

64 bit windows'u nasıl elde ederim?


 
64 bit windows indirip elinizdeki orjinal keyi yazsanız aynı şey olmazmı acep?


  • buffy de vampir sayilir  (30.01.09 20:50:38) 
olmaz


  • enter saltman benim  (30.01.09 21:23:07) 
Windows Core Operating System Division'ın başkan yardımcısı Jon DeVaan, 32-bit'lik Windows Vista'ya sahip olan kullanıcıların sadece kargo ücretini karşılamak kaydıyla işletim sistemlerini 64-bit'e ücretsiz olarak yükseltebileceklerinin de altını çizdi.

amerika'da durum böyle.

microsoft türkiye'yi arayıp durumunu söyle yardımcı olurlar sana..
  • abtash  (30.01.09 21:45:18) 
orijinal key ile orijinal olmalı.
artık yazılımların büyük bölümü önce programı indir kullan sonra beğenirsen key edin orijinal olsun mantığıyla satılıyor. windows için de geçerli olmalı. hatta bunu yapan bir program vardı microsoft'un, adını hatırlamıyorum.

  • can see  (30.01.09 22:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.