[]

Antral Gastritis

Endoskopi sonucumda bu yazıyor henüz doktorumla konuşmadım ama merak ettim. Nedir olay? Ne kadar ciddi olabilir?




 
www.wisegeek.com burda yazmislar. ingilizcen varsa guzel anlatmis.

yoksa google translate ile:

-- Google Translate Mode On --

Antral gastrit sindirim sistemini etkileyen bir otoimmün hastalıktır. Bu gibi genel belirtiler, geniş bir yelpazede neden hazımsızlık , gaz ve bulantı. Bu yaşlılarda daha sık görülür, ancak herkes koşulu ile teşhis edilebilir. Genellikle mide bakterilerin birikmesi neden olur, ama aynı zamanda bir viral enfeksiyon, mide için bir yaralanma, aşırı stres, hatta bazı ilaçlar neden olabilir.

Antral gastrit belirtileri genellikle ile başlayan inflamasyon antrum denilen midenin alt kısmında. Bu bağırsak içine mide içeriğinin bültenleri mide parçasıdır. Mide antrum iltihaplı olduğunda, etkilenen birey diğer genel mide rahatsızlıkları arasında, hazımsızlık, bulantı, gaz ve karşılaşabilirsiniz.

Antral gastrit için ana belirti hazımsızlık olduğunu. Bozukluğu ile ilişkili mide iltihabı sindirim ve mide içeriğinin vücudun bağırsak içine boşaltılmış olduğu şekilde etkiler. Iltihap oluşur, düzgün sindirilir değil yemek nedeniyle yanan mide hissi, hazımsızlık veya oluşturabilirsiniz.

Birçok yanı sıra bireylerin deneyim bulantı etkiledi. Zaman mide astar onun midesinde herhangi bir yiyecek yoktur bile iltihaplanır, bir kişi genellikle, mide bulandırıcı hale gelir. Bulantı oldukça ağır olabilir ve bu durum tedavi edilmezse eğer, aslında az miktarda kan içerebilir.

Bu onun dışkı, gaz, hatta değişiklikler yaşamaya antral gastrit etkilenen bir kişi için alışılmadık bir durum değildir. Midedeki gıda düzgün sindirmek olmadığından, bu gazların birikmesi neden olabilir. Gazlar neden olabilir gaz , şişkinlik, ve genel rahatsızlık. Dışkı yanı karanlık ve katran gibi olmak için mümkündür.

Antral gastrit tedavisinde uygun ders tespit etmek için, bu soruna neden olduğunu anlamak için bir doktor için önemlidir. Antral gastrit bir bakteriyel enfeksiyon neden olur Örneğin, bir tıp doktoru hastalığın tekrarını önlemek için antibiyotik ile enfeksiyon tedavi edebilir. Ayrıca bakteri artık iltihaplanmaya neden kadar semptomları azaltmak için antasitler reçete olabilir.

İlginçtir, birçok kişi durumu daha ciddi hale gelinceye kadar onlar antral gastrit etkilendiğini fark yoktur. Çoğu durumda, insanlar semptomları azaltmak için antasitler-the-counter devralacak. Onlar başladığınızda şiddetli hazımsızlık , gaz, mide bulantısı ya da karanlık, kanlı dışkı, doktor hastalığın tedavisinde yer haline gelebilir. Başka bir sağlık sorunu için bir endoskopik prosedür olduğunda ek olarak, etkilenen bireyler de teşhis edilebilir.

-- Google Translate Mode Off --

gecmis olsun.
  • she was my baby  (15.03.13 22:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.