[]

kadıköy'den kamil koç'un ataşehir terminaline gidiş

kadıköy'den (tercihen ziverbey'den geçen, ama rıhtıma da inebilirim fark etmez) ataşehir'deki kamil koç terminaline otobüs ya da minibüsle nasıl gidebilirim, neye binip nerede inmeliyim? durak çok uzak/sapa kalmayacaksa, ya da minibüse göre çok gereksiz olmayacaksa otobüs daha iyi olur akbilim var. teşekkürler.




 
Kadıköy rıhtımdan 19E Ataşehir'e gidiyor ama Mcdonald'sın oradan geçiyor.(uzak kalır, taksi yapabilirsin ordan 5 ytl fln yazar) Kamile en yakın bostancıdan kalkan minibüsler geçiyor ama en garantisi Kadıköy'deki Kamil Koç'tan servise binmek...


  • maymuncuq  (30.01.09 19:16:15) 
teşekkür ederim; biletim olmadığı için kamil koç servisini kullanamam. mcdonalds'ın orası hangi durak oluyor?

başka tarifi olanlar varsa onları da şey edebilirim.
  • radioheadbanger  (30.01.09 19:19:04) 
abi ben cok bindim kamil koc un servisine. hic birinde de bilet sormadilar. ama sen 40 yilda bi biletsiz binecek olursunda sorarlarsa bilemem artik =)


  • arnatuile  (30.01.09 20:18:19) 
karakter meselesi biraz, huyum değil pek o tip gizli çakallıklar yapmak. kendimi iyi hissetmem yani. yine de daha iyi bi ulaşım yolu çıkmazsa büroya bi sorucam kullanıp kullanamayacağımı. bakalım.


  • radioheadbanger  (30.01.09 20:21:16) 
daha önce toplu taşıma aracıyla değil ama taksiyle gitmişliğim vardır, toplamda 10-15 ytl civarında bir tutar etmesi gerekiyor kadıköy rıhtımdan.

eğer biletiniz yoksa birilerini karşılama amaçlı gittiğinizi varsayıyorum. servis şoförlerine rica ettiğiniz zaman sizi ters karşılamayacaklardır. bugüne kadar servis içinde bilet kontrolüne rastlamadım yani sesinizi çıkarmadan binerseniz de bir problem olmaz. ama içinizin rahat etmesi bakımından derdinizi anlatırsanız tersleyeceklerini sanmıyorum (ki daha önce denemişliğim var, hatta ataşehir'deki arkadaşıma gitmek için kullanmışlığım var), zira kadıköy'den kalkan servisler çok dolu olmuyor ve hiçbir yere uğramadan ataşehir'e gidiyor.
  • demcan  (30.01.09 23:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.