[]

buluşmada elleri cebinde olan erkek

elleri cebe koymak kötü bir şey midir? absürd bir görüntü oluşturmuyorsa da sorun mudur? tek el ya da çift el farkeder mi? ne yapmalı, hanımlarımızdan görüş alalım.

daha çok tek elin cepte olması durumuna yoğunlaşın :)


 
hanım değilim ama bence buluşmada bi erkek sürekli elleri cebinde takılıyosa ukala,kendini beğenmiş,şımarığın tekidir.götü kalkıktır.


  • deletesystem32  (15.03.13 17:33:44 ~ 17:34:03) 
hanım falan değilim de gördüğümü yorumlayabilirim:

eller cepte olması seninle konuşmaya ilgilenmiyorum/kendimi istekli hissetmiyorum/fazla utangacım ifade eder. beden dili olarak açıklaması bu. elleri göğüs hizasında kenetlemek de aynı şekilde muhabbete kapalıyım demek, kolları değil elleri kenetlerseniz de seni takmıyorum beni rahat bırak ksfamı dinleyeyim/yorgunum/tembelim demek.

diğer durumlara göz atalım. tel el cepte ise ne yapacağını bilmeyen kişi modeli demek oluyor. yok üstüne giydiğim ceket-mont vsnin altından cepte ise o el, havalıyım coolum/sizi umursamıyorum hahaha loserlar demek oluyor. aşırı özgüven de teşkil edebiliyor.

yani ceplerin teki çifti hepsinde sorun var. eller cepte gezmeyin kısaca.

-bir de alleri cebe sokup omuzları kaldırırsanız sümsük mü deniyor, böyle mıymıntı, umursamaz, hiçbir işe yanaşmaz bir tip imajı uyanıyor. hele ondan iyice uzak durun. son dönem hipster modası pozları gibi zaten.
  • wiillii  (15.03.13 17:35:51) 
Eger kizi bulusmaya ikna edebildiysen istersen amuda kalkarak gel yine farketmez.


  • Cumhuriyet Savcısı  (15.03.13 18:01:35) 
Ben de kadin degilim ama bence tek el cepte kisi rahat ve kendine guvenir bir goruntu verir. İki el cepteyse abarti olur. Kollari orangutan gibi yanda sallandirmaktan iyidir bence.


  • chavezding  (15.03.13 19:14:24) 
Valla kimse değinmemiş ama ereksiyon halindeki çükün saklanması için cep önemlidir. Ele dikkat et, ortalara doğru gitmişse ereksiyon belli olmasın diye çükü düzeltiyordur.


  • sarhosken alinan hesap  (15.03.13 21:06:21) 
elleri üşümüş olabilir


  • ceoz  (19.03.13 17:57:11) 
hanim degilim. iki el gergin ve elleriyle ne yapcagini bilmiyor ama masum bir seydir. tek el ise biraz havali davranim oz guvenli gorunim, oyleyim tripleridir ancak iyi bir seydir cunku iyi bir izlenim birakmak istiyordur . biraz daha muhabet et sakalasin


  • gr4208  (02.04.13 09:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.