[]

bu sahne hangi filmde

bir sahne var aklımda. the godfather diye hatırlıyorum ama doğru mu? ya da gotfather a benzeyen film var mı?

hatta robert de niro da olabilir anlatıyım. mafya babası bir binanın içinde adamlarıyla... vatandaşın biri geliyo boğazlıyo mafya babasını, benim paramı ver ulan vs vs.. ama yakasından tuttuğu adamın mafya babası olduğunu bilmiyo... bizim mafya hiç düsturunu bozmuyo. adam dışarı çıktığında çevresindekiler diyo ki, ulan sen ne bok yedin? bu adam bu ülkenin en büyük mafyası...

bu hangi film ve sahnesini ansıl bulabilirim teşekkürler...

 
the godfather degil de bana a bronx tale gibi geldi.


  • bohr atom modeli  (15.03.13 14:50:37) 
godfather 2 de böyle bir sahne var.


  • orhan tv  (15.03.13 17:25:54) 
godfather'da böyle bir sahne yok. söylendiği gibi bronx tale olabilir. robert de niro orada otobüs şoförünü oynuyor, oğlunu mafyanın elinden kurtarmaya çalışıyor. olabilir yani bir kontrol et.


  • sahan666  (15.03.13 21:58:58) 
robert de niro olmayabilir de, mafyanın gençliği de vardı, kasket giymiş 2 genç idi bunlar.. eski zamanlar.. birinci dünya savaşı zamanlarıydı gençlik halleri de sanki.


  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (16.03.13 02:40:46) 
bir zamanlar amerika olabilir.


  • sahan666  (16.03.13 14:51:39) 
bu değil, bu da değil, beni anlamıyorsunuz..


  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (18.03.13 17:43:29) 
yav tamam işte godfather 2 de robert de niro don vito carleonenin gençliğini oynuyor. filmde bir dükkan tutuyorlar. adam bunların mafyatik işler yaptığını bilmiyor kiramı verin diye bağırıp çağırıyor sonra tam hatırlamıyorum dışarı çıkınca ya da bir kaç gün sonra bunların mafya olduğu konusunda uyarıyorlar ya da kirayı almaya geldiğinde sen bizim kim olduğumuz biliyor musun diye ayar veriyorlardı sonra adam tamam tamam diye eli ayağına dolaşıyordu.


  • orhan tv  (19.03.13 14:37:07) 
aaa doğru lan Godfather'da bu sahne ama kimse kimseye ayar falan vermiyor. Adam sağdan soldan araştırmış öyle anlıyor Corleone'nin mafya babası olduğunu sonra geri adım atıyor.


  • sahan666  (19.03.13 22:05:40) 
tam tarif edemesem de orhan tv abim nickinin hakkını vererek hemen bulmuş kareyi, linkini de yollamış. dk 19.30-23.00 arası. çok teşekkür ederim.

www.hdfilmsitesi.com
  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (20.03.13 13:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.