(3)
msi (bilgisayar gidiyor mu yoksa)
Dün gece bilgisayarı açtığımda msi diye birşey çıktı korktum çünkü hiç karşılaşmamıştım kendisiyle neyse f1 run setup , f2 continue yazıyordu f2 ye basıp devam ettim hiç sorunsuz açtı ,fakat tarih ve saat 1 ocak 2002 , 00:00 olarak değişmişti,facebook ve ekşi duyuruyu açarken bu web sitesinin güvenl
Dün gece bilgisayarı açtığımda msi diye birşey çıktı korktum çünkü hiç karşılaşmamıştım kendisiyle neyse f1 run setup , f2 continue yazıyordu f2 ye basıp devam ettim hiç sorunsuz açtı ,fakat tarih ve saat 1 ocak 2002 , 00:00 olarak değişmişti,facebook ve ekşi duyuruyu açarken bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var yazıyordu ,noldu birdenbire bu bilgisayara gidici mi yoksa ? Lütfen yardım edin,şimdiden teşekkürler.
0
msi anakart üreten bi firma. tarih ve saat değiştiğine göre anakartın pili bitmiş/bitmek üzere olabilir diye bi tahmin yürütüyorum. tarihi düzelttikten sonra sertifika sorunu devam etti mi?
0
evet bi iş için kapatıp gittim (tarihi ve saati ayarlamıştım) açtığımda tekrar aynı hatayı veriyor ve sözlüğe duyuruya girerken sertifika güvenliği yok diyor.
0
sertifikada sorun var demesinin sebebi tarihin hatali olmasi. onu dert etmeyin.
bios'a girip saati bir duzeltin. sayet tekrar ederse pili bitmis demektir. saatciden bir pil alip kendiniz bile degistirebilirsiniz.
0