[]

Üniversite tişörtleri

İnsanların Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ... gibi okulların öğrencisi olarak ya da olmadan bu okulların tişörtlerini giymelerine nasıl bakıyorsunuz?




 
mallik gizli değil alenen özenti.


  • jamswety  (15.03.13 13:07:36) 
oldum olasi garipsemisimdir universite ismi yazan kiyafet giyilmesini.. bu tarz seylerin hatira olarak alinmasi daha mantikli geliyor bana.. okudugun universitenin gurur duyulacak bi sey olarak gorulmemesi gerektigini dusundugumdendir belki..

ogrencisi olmadigin universitenin kiyafetini giymek zaten sacma..

itu ogrencisiyim ve 1 adet hediye olarak gelen itu t-shirt'um var, yatarken giyiyorum kendisini sadece.. bi de cikarmaya usendiysem bakkala falan giderken iste..

gerci ayni sekilde uzerinde hayvani fontlarla marka isminin yazdigi seyleri de giymekten hoslanmiyorum.. onunla da alakali olabilir bu durum..
  • buzzlightyear  (15.03.13 13:09:02 ~ 13:12:16) 
üniversitesini seven birinin onun t-shirtlerini giymesini hoş buluyorum. olmadan giyiyorsa ama o üniversiteye gitmek istiyorsa o da güzeldir. yok hiç alakası yoksa kendi bilir.


  • mrenton  (15.03.13 13:09:36 ~ 13:09:59) 
Ben Odtü'lü olmama rağmen bedava verseler giymem. Üniversiteden olmayan birinin giymesi ileri düzeyde mallıktır. Ha adam çok fakirdir, üst baş alamıyordur, biri vermiştir giysin diye, o zaman olabilir.


  • buff  (15.03.13 13:12:40) 
elleme giysin mutlu olsun hacı,
ben giymiyorum ve bana garip geliyor.

  • seyduna6687  (15.03.13 13:12:51) 
komik


  • secilmis uye  (15.03.13 13:12:55) 
kendi okulunun tişörtüyse gayet normal, kendi okulunun tişörtü değilse bile bir bağ sonucu alındıysa o tişört(örneğin boğaziçili değildir ancak boğaziçi üniv. bir projesinde çalışmıştır, o projede çalışan herkese verilmiş okul arması olan tişörttür, ya da başka bir üniversiteyle maç yapmışlardır okulun bir takımı olarak dostluk hediyesi olarak maç yapılan okul kendi tişörtlerinden vermiştir falan) yine anlaşılırdır. bana türkiyede herhangi bir üniversitede okuyup, harward, yale bilmemne tişörtleri, svitşörtleri giyenler daha saçma geliyor, hani ne alaka.
şöyle de bir şey söyleyeyim, ben babamın zamanında mezun olduğu liseden mezun oldum, lisedeyken yıl sonunda satılan okul tişörtlerinden, ıvır zıvırlarından babama da alırdım, özellikle babamların 2-3 senede bir yaptığı 70 mezunları toplantılarında ama bazen spora, denize giderken de baba-kız aynı okuldan mezun olmanın gururuyla okul armalı tişörtlerimizi giyerdik:D

not: üzerinde eşşek kadar marka ismi yazan, anlamsız ingilizce yazılar falan bulunan tişörtlerden ve hatta istanbul tişörtlerinden hoşlanmam.ancak 4 sene her allahın günü emek verdiğin, sana bir şeyler kattığına inandığın, hayatın boyunca mezun olduğun okul ismi olarak seninla kalıcak bir okulun tişörtüyle, mezunlar derneği tişörtüylei okul takımı tişörtüyle gezmek neden özentilik olsun ki.
  • alice practice  (15.03.13 13:15:58 ~ 13:19:47) 
kendi okuduğu ya da okumayı amaçladığı üniversiteninse gayet normal.


  • inthechaos  (15.03.13 14:18:19) 
Boğaziçi'nde okudum toplam 10'a yakın okul tişörtü almışımdır. ama hepsi başkasına;) ben utandığımdan(niyeyse!) giymezdim ama elalem okumasa da alıp giyiyordu. hiç anlam veremedim hala da anlamsız bulurum!


  • natalya tommiks texas julyet  (15.03.13 17:33:52) 
ozenti ve komplex kendini asagi gorup tshirtle bagiriyor ben burada okuyorum diye


  • mazungu  (15.03.13 20:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.